کد خبر:7043
پ
۴۶۵۶۹۵۰
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان:

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در اصفهان/ کمبود نهاده دامی نداریم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تا پایان سال جاری میزان جوجه‌ریزی و تولید مرغ در استان اصفهان روند افزایشی پیدا می‌کند.  حسین ایراندوست پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری میزان جوجه‌ریزی و تولید مرغ در استان اصفهان روند افزایشی پیدا می‌کند، […]

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تا پایان سال جاری میزان جوجه‌ریزی و تولید مرغ در استان اصفهان روند افزایشی پیدا می‌کند.

 حسین ایراندوست پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری میزان جوجه‌ریزی و تولید مرغ در استان اصفهان روند افزایشی پیدا می‌کند، اظهار کرد: استان اصفهان در تولید مرغ و تخم مرغ، از مراکز برتر کشور است و در حال حاضر هزار و ۳۷۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۳۴ و نیم میلیون قطعه در دوره سه ماهه امسال در استان فعال هستند

وی ادامه داد: هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن مرغ زنده تولید و تحویل کشتارگاه‌ها می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه پاییز امسال در واحدهای صنعتی استان بیش از ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده، گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه هم اکنون با مشکل کمبود نهاده در استان مواجه نیستم.

منبع
مهر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید