کد خبر:38502
پ
۱۷۲۱۹۷۸۳۳_۳۳۳۰۰۱

معاون وزیر بهداشت: حفظ کیفیت محصولات صنایع غذایی، خط قرمز ماست

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت: حفظ ایمنی و سلامت محصولات غذایی، خط قرمز ما در صنایع تولیدی کشور است. مهدی پیرصالحی روز پنجشنبه در چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا در اصفهان افزود: مسوولیت حفظ کیفیت غذا فقط بر عهده مسوول فنی یک شرکت نیست، بلکه همه ارکان آن از مدیر […]

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت: حفظ ایمنی و سلامت محصولات غذایی، خط قرمز ما در صنایع تولیدی کشور است.

مهدی پیرصالحی روز پنجشنبه در چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا در اصفهان افزود: مسوولیت حفظ کیفیت غذا فقط بر عهده مسوول فنی یک شرکت نیست، بلکه همه ارکان آن از مدیر تا پرسنل نیز باید به آن متعهد باشند و مسوول فنی، تنها نقش ناظر را دارد.

پیرصالحی گفت: سازمان غذا و دارو در کنار فعالان این حوزه برای تسهیل و توسعه بازار داخلی و بین‌المللی خواهد کوشید.

وی با شعار به سازمان بهداشت جهانی و «روز جهانی غذا» دائر براینکه «دست در دست هم برای غذای بهتر، آینده بهتر بسازیم» افزود: غذای با کیفیت، انسان سالم، جامعه سالم و محیط زیست سالم را به ارمغان می‌آورد.

 

 

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بازدیدهایش از صنایع غذایی کشور باعث افتخار به توانمندی‌های ملی شده است، افزود: صنایع غذایی ایران، جزو پیشرفته‌ترین‌هاست و نقش موثری در ارتقای سلامت مردم ایفاء می‌کنند.

وی با اشاره به وضعیت بازارهای داخلی و بین‌المللی، به فعالان صنعت غذایی اصفهان گفت: ما به‌عنوان سازمان غذا و دارو کنار شما هستیم تا فعالیت‌هایتان، مؤثرتر و فعالتر دیده شود و در بازار کشور و بازارهای جهانی نیز موفقیت بیشتری داشته باشید.

 چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا با حضور استاندار، جمعی از استادان دانشگاه، مدیران واحدهای تولیدی، فعالان اقتصادی، کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی استان در مرکز همایش‌های بین‌المللی«سیتی سنتر» اصفهان برگزار شد.

در این همایش از چند شرکت نوآور در حوزه تولید محصولات غذایی سالم، بسته‌بندی هوشمند و فرآوری نوین محصولات کشاورزی و مسوولان فنی نمونه تجلیل شد.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید