کد خبر:37739
پ
۱۷۲۱۳۵۷۵۵_۱۹۲۰۲۵

استاندار: گردشگری خوراک، محرک توسعه اقتصادی اصفهان است

استاندار اصفهان با تأکید بر گردشگری خوراک به عنوان موتور محرک توسعه گفت: گردشگری خوراک، سدشکنی برای توسعه اقتصادی استان است. مهدی جمالی‌نژاد روز چهارشنبه در آیین افتتاح فضای سنتی هتل عالی‌قاپو در محل چهارباغ اصفهان که با حضور فعالان حوزه گردشگری برگزار شد، بر ضرورت توسعه و تنوع بخشی به گونه‌های مختلف گردشگری در […]

استاندار اصفهان با تأکید بر گردشگری خوراک به عنوان موتور محرک توسعه گفت: گردشگری خوراک، سدشکنی برای توسعه اقتصادی استان است.

مهدی جمالی‌نژاد روز چهارشنبه در آیین افتتاح فضای سنتی هتل عالی‌قاپو در محل چهارباغ اصفهان که با حضور فعالان حوزه گردشگری برگزار شد، بر ضرورت توسعه و تنوع بخشی به گونه‌های مختلف گردشگری در استان تأکید و اظهار کرد: هر گونه ابتکار جدید در حوزه گردشگری، به ویژه گردشگری خوراک با پشتیبانی کامل دولت همراه خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را حوزه‌ای بسیار ارزشمند و فراموش شده خواند و گفت: غذاهای سنتی اصفهان از جذابیت و غنای بالایی برخوردارند، اما متأسفانه نتوانسته‌ایم آن‌ها را به خوبی به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم و این امر نیازمند بسته‌بندی، چیدمان و معرفی به روز و جذاب است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه گردشگری خوراک می‌تواند یک «سدشکنی» در مسیر توسعه اقتصادی باشد، خاطرنشان کرد: این مسیر شرط مهمی دارد و آن «تداوم» است زیرا ممکن است در ماه‌های اول سودآور نباشد، اما به هیچ عنوان حق نداریم ناامید شویم و باید با عشق و پشتکار ادامه دهیم.

 

لزوم تداوم و پرهیز از ناامیدی در مسیر توسعه

وی با اشاره به چالش‌های متعدد در مسیر توسعه از جمله درگیری‌های دیپلماتیک و حوادث غیرمترقبه، افزود: تجربه ما نشان داده است که هیچ مشکلی بدون راه‌حل نیست، نباید مخرج مشترک جلسات و گفت‌وگوهای ما با گروه‌های مختلف، ناامیدی باشد و ما باید بر این ناامیدی غلبه کنیم.

جمالی نژاد خطاب به مسوولان مربوطه گفت: از شما درخواست می‌کنم که توسعه گردشگری خوراک در اصفهان را به عنوان یک تکلیف دنبال کنید. جایگاه این حوزه در اصفهان خالی است و تنوع غذایی ما فوق‌العاده است.

 

اصفهان؛ گنجینه غذاهای سنتی و اصیل

استاندار اصفهان با اشاره به خاطرات شخصی خود از غذاهای سنتی و پخت آن‌ها با عشق در خانواده‌های اصفهانی، اظهار کرد: فلسفه پشت این غذاها، عاطفه، دوستی و پیوندهای خانوادگی است و این همان جذابیتی است که می‌تواند گردشگران را مجذوب خود کند و حتی یک غذای ساده، اگر با همین اصالت ارائه شود، جذابیتی بی‌نظیر خواهد داشت.

وی تصریح کرد: کار در حوزه گردشگری خوراک، ارزشمند و میمون است و این آغاز یک حرکت مبارک برای کامل کردن زنجیره ارزش گردشگری در استان اصفهان است.

اصفهان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۴۴ اقامتگاه بوم گردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ مسافرخانه و ۲۳۰ مهمان‌پذیر و افزون بر ۳۵ هزار تخت دارد ، این خطه با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یک هزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و چهار مورد آن از جمله میدان امام، کاخ چهل‌ستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده، یکی از مقاصد اصلی گردشگران خارجی و داخلی در ایران است.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید