مدیر مرکز رشد علوم انسانی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق دانشگاه اصفهان از پذیرش تیمهای خلاق و نوآور در این مرکز خبر داد و گفت: حمایتهای لازم از این واحدها برای راهاندازی و رشد کسب و کار و تجاری سازی ایدهها صورت میگیرد.
احسان رییسی روز یکشنبه افزود: مرکز رشد علوم انسانی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق زیر مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که فعالیت خود را در سالجاری در دانشگاه اصفهان آغاز کرد.
مدیر مرکز رشد علوم انسانی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق دانشگاه اصفهان اظهار کرد: تیم ها و واحدهایی که صاحب ایدهای نوآور و خلاق مرتبط با علوم انسانی باشند و ایده آنها قابلیت تجاری سازی داشته باشد می توانند در این مرکز فعالیت کنند.
رییسی با اشاره به اینکه ثبت نام و پذیرش واحدهای فناور در مرکز رشد علوم انسانی دانشگاه اصفهان تا ۳۰ بهمن امسال ادامه دارد، اضافه کرد: موضوع حوزه های علوم انسانی و فناوری های نرم برای پذیرش در این مرکز رشد شامل اقتصاد، مدیریت، دیپلماسی فرهنگ، سبک زندگی، فرهنگ دیجیتال و رسانه، ارتباطات و تبلیغات و با تاکید بر «قدرت نرم» و «علوم انسانی دیجیتال» است.
وی خاطرنشان کرد: حمایت های صورت گرفته از واحدهای پذیرش شده در مرکز رشد علوم انسانی دانشگاه اصفهان شامل اختصاص فضای استقرار، بهرهمندی از ظرفیتهای قانونی مانند معافیتهای مالیاتی، گمرکی، بازرگانی و تائید صدور مجوز پروانه بهرهبرداری، تولید و جواز تاسیس، حمایت مالی در قالب اعتبارات و تسهیلات با کارمزد پایین، اعطای مجوز فناوری ارائه خدمات، مشاوره تبلیغاتی و برگزاری دورههای آموزشی است.
رییسی با تاکید بر اینکه مراکز رشد علوم انسانی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق در کشور نوپا هستند، گفت: تاکنون حدود پنج مرکز رشد در کشور در این زمینه راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه ساختمان مرکز رشد علوم انسانی دانشگاه اصفهان تا پایان بهمن امسال آماده بهرهبرداری است، افزود: تیمهای مستعد و نوآور فعال در این عرصه با استفاده از ظرفیت دانشکده ها و انجمنهای دانشگاه اصفهان، فعالیتهای آموزشی و ترویجی، تعامل با شتابدهندههای زیست بوم نوآوری و برگزاری رویدادهای ایده شو شناسایی می شوند.
وی نقش اساسی و مهم مرکز رشد علوم انسانی و صنایع خلاق را «بسترسازی برای نزدیککردن علوم انسانی به بازار کار» و «تحقق اقتصاد دانش بنیان بر پایه علوم انسانی» دانست و اظهار کرد: امروزه هسته اصلی تحقق اهداف فرهنگی و تمدنی، تحقق اقتصاد دانشبنیان بر پایه علوم انسانی و «ارتقای قدرت نرم» و از سوی دیگر بستر اصلی کسب و کارها و خدمات فرهنگی و علمی «علوم انسانی دیجیتالی» است.
مراکز رشد یا « نوآوری و شتابدهی» (Incubation and Acceleration Centers) سازمانها یا موسسه هایی هستند که به کارآفرینان و شرکتهای نوپا کمک میکنند تا ایدههای خود را به کسب و کارهای پایدار تبدیل کنند.
دانشگاه اصفهان با احتساب دانشکدههای خوانسار و شهرضا دارای حدود ۱۹ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی در ۴۱۰ رشته تحصیلی و یکی از دانشگاههای جامع برتر کشور است.