رئیس انجمن خوشنویسان کاشان از نمایش همگانی آثار برگزیدگان پنجمین دوسالانه ملی خوشنویسی «هل اتی» در گالری مایا این شهر به مدت یک هفته خبر داد.
احمد خوشحساب اظهار کرد: جشنواره پنجم، با داوری ۱۰۲ اثر از هنرمندان خوشنویس ۱۹ استان کشور در رشتههای نستعلیق، شکستهنستعلیق، نسخ و ثلث به پایان رسید.
وی افزود: هیئتداوران در رشته نستعلیق شامل علی اشرف صندوقآبادی، میرحیدر موسوی و سعید کاظمی با رأی خود، حامد فقیهی و مصطفی عابدینی هر دو از قم را بهعنوان نفرات اول و دوم انتخاب و جایزه نفر سوم را به مهران قاسمی از کرمان و حکیمه پوریزدانپرست از قم اختصاص دادند.
رئیس انجمن خوشنویسان کاشان تصریح کرد: آثار رشته خط شکسته توسط میثم سلطانی و احمدخوش حساب داوری شد که جایزه نفر اول به زهرا عظیمی از اراک و جایزه دوم به صورت مشترک به مجتبی رحمدار از فسا و مهدی حاتمی از الیگودرز رسید و ایمان وکیلی از اصفهان و مهران رحیمی از تبریز نیز بهصورت مشترک صاحب جایزه سوم شدند.
خوشحساب گفت: بر اساس رأی احمد عبدالرضایی و علی رضائیان، داوران رشته خط نسخ و ثلث، سحر فرید از قم، علیرضا یوسفی از کاشان و امیر پژمان از استهبان بهعنوان نفرات اول تا سوم رشته نسخ و مجید جدیدی از اراک، سعید رابحی از اهواز و ستار ولینژاد از خرمآباد رتبههای اول تا سوم رشته ثلث را به خود اختصاص دادند.
وی افزود: در پنجمین دوسالانه ملی خوشنویسی «هل اتی» یک کودک ۷ ساله و سه خوشنویس نوجوان شرکت کرده و صاحب رتبههای برتر جشنواره شدند.
رئیس انجمن خوشنویسان کاشان تصریح کرد: خواهران ادبی از شهرستان قوچان شگفتیسازان این جشنواره بودند. ریحانه ادبی که ۱۱ سال دارد، توانسته قرآن را به طور کامل کتابت کند و حنانه ادبی در حالی که هفت سال سن دارد، همراه با خواهرش در رشته نسخ، جایزه بخش تقدیر را به دست آوردند.
خوشحساب اظهار کرد: جایزه سوم بخش نستعلیق به مهران قاسمی از شهر کرمان رسید که فقط ۱۶ سال سن دارد، اما با هنرمندی و خلاقیت خود توانست جایزه یک رویداد ملی را به دست آورد که یک افتخار برای جامعه هنری است و میتواند برای نسل جوان و نوجوان ایران، الگو باشد.
وی افزود: وحید تک و حمیدرضا کریمی در بخش نستعلیق، خانم ارزن دریانی از قم و محمد جعفری از تهران در بخش شکسته نستعلیق، علی حدادی از گنبدکاوس در بخش نسخ و نظیر کوثری از ورامین در بخش ثلث، شایسته تقدیر شناخته شدند.
خوشحساب گفت: فکر و اندیشه برای تعالی ارزشهای دینی شکل میگیرد که در جامعه امروز کمتر به آن پرداخته است و توسعه فرهنگ عمومی، نیازمند تجدید نظرهای اساسی و تغییر رویکردها هستیم که جشنواره «هل اتی» نقطه عطفی در انجام کارهای فرهنگی مؤثر از سوی نهادهای شهرستان کاشان است.
این رویداد هنری برگرفته از آیه نخست سوره انسان و بر پایه قرآن و عترت، ایثار و شهادت و گفتمان انقلاب اسلامی با مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، انجمن خوشنویسان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا میشود و نخستین دوره این جشنواره در سال ۱۳۸۶ برگزار شد.