کد خبر:9447
پ
۱۸۹۷۳۸۶۰_۴۸۷

جایگاه اول استان اصفهان در حوزه تحقیقات کبد چرب

استان اصفهان در حوزه تحقیقات کبد چرب در جایگاه نخست قرار گرفته است. معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با بیان اینکه تهیه غذا از مزرعه تا سفره ، شامل تولید محصول، فراوری، بسته‌بندی و طبخ غذا دارای اِشکال است، گفت: اصفهان مرکز مطالعات کبد چرب در کشور است و بیشترین مطالعات و […]

استان اصفهان در حوزه تحقیقات کبد چرب در جایگاه نخست قرار گرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با بیان اینکه تهیه غذا از مزرعه تا سفره ، شامل تولید محصول، فراوری، بسته‌بندی و طبخ غذا دارای اِشکال است، گفت: اصفهان مرکز مطالعات کبد چرب در کشور است و بیشترین مطالعات و تحقیقات در خصوص این بیماری در اصفهان صورت می‌گیرد.

غلامرضا عسگری بیشترین مطالعات در عرصه دیابت و فشارخون رااز دیگر افتخارات علمی اصفهان بیان کرد و افزود: با تغییر ذائقه مردم ایران شیوع بیماری‌های غیر واگیردار از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی‌و‌عروقی در حال افزایش است.

او گفت: در عرصه بیماری دیابت و فشارخون تحقیقات اثربخشی در استان صورت گرفته که دستاورد‌های خوبی به دنبال داشته  و هم اکنون در برنامه‌ریزی‌های مراکز بهداشت و درمان از این نتایج بهره گرفته شده است.

منبع
باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید