دبیر پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) گفت: این رویداد دو تا هدف مهم را دنبال میکند؛ یکی از اهداف این است که سرمایه صنایع بزرگ به سوی شرکتهای دانش بنیان هدایت شود و دیگر اینکه این شرکتها چالشهایی موجود بر سر راه صنایع را برطرف کنند.
حسین ربانی اظهار کرد: از آغازین ساعات صبح روز شنبه، ۸ مهرماه، تا حوالی ظهر، پنج شرکت بزرگ در حوزه هوش مصنوعی با حضور در این رویداد، نیازهای خود را مطرح خواهند کرد.
وی ادامه داد: مخاطبان این برنامه مخاطبان تخصصی و شرکتهایی هستند که از سرتاسر کشور گلچین شدهاند تا حضور پیدا کنند و چالشهای موجود در این زمینه را حل کنند.
ربانی افزود: در زمان عصر نیز شرکتهایی که در خود توان رفع موانع را میبینند حضور یافته و درون فضای تخصصی با کمک افراد برای قرارداد بروکر اقدام میکنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان با بیان اینکه در این جشنواره به عقد تفاهمنامه کمک بسیاری میشود، ادامه داد: انتظار میرود که این رویداد از نظر اقتصادی ثمر بخش و در نهایت برای صنایع بزرگ استان نتیجه بخش باشد و سرمایههای صنایع بزرگ را به سمت توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی در کشور هدایت کند.
ربانی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد؛ تصریح کرد: هوش مصنوعی یک زمینه بسیار جدید میباشد و اگر قرار است کشوری در این زمینه سرمایهگذاری کند، هم اکنون زمان مناسبی برای سرمایهگذاری است.
وی خاطرنشان ساخت: کشورها نباید اجازه دهند بحث هوش مصنوعی با تاخیر نسبت به این مقطع صورت بگیرد.
دبیر پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) عنوان کرد: این رویداد دو تا هدف مهم را دنبال میکند؛ یکی از اهداف این است که سرمایه صنایع بزرگ به سوی شرکتهای دانش بنیان هدایت شوند و دیگر اینکه این شرکتها چالشهایی موجود بر سر راه صنایع را برطرف کنند.
وی ادامه داد: از طرفی صنایع بزرگ مرتفع میشوند و میتوانند از هوش مصنوعی بهرهوری درستی انجام دهند و از طرف دیگر این موضوع میتواند به کاهش هزینههای تولید، بهبود و نیز اثر بخشی صنایع منجر شود.
«پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص)» با هدف شناسایی آثار تاثیرگذار دانشمندان جهان اسلام در حوزه علم و فناوری، از ششم تا دوازدهم مهرماه در شهر اصفهان برگزار میشود. پیش از این، چهار دوره از این رویداد در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.