کد خبر:1772
پ
۱۰۰۲۰۳۹۲_۸۲۵

اصفهان، شهر دوستدار کتاب و نامزد پایتخت فرهنگی کتاب ایران شد

معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان از انتخاب اصفهان به‌عنوان شهر دوستدار کتاب و نامزد پایتخت فرهنگی کتاب ایران خبر داد. میثم بکتاشیان، در ارتباط با انتخاب اصفهان به‌عنوان شهر دوستدار کتاب، اظهار کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های مشترک شهرداری اصفهان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد عمومی کتابخانه‌های استان اصفهان […]

معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان از انتخاب اصفهان به‌عنوان شهر دوستدار کتاب و نامزد پایتخت فرهنگی کتاب ایران خبر داد.

میثم بکتاشیان، در ارتباط با انتخاب اصفهان به‌عنوان شهر دوستدار کتاب، اظهار کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های مشترک شهرداری اصفهان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد عمومی کتابخانه‌های استان اصفهان در ترویج کتاب‌خوانی سبب شد تا عنوان شهر دوستدار کتاب به اصفهان برسد. در همایشی که روز سه‌شنبه ۲۴ مرداد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر کشور، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان در برج آزادی تهران برگزار شد، اصفهان به همراه ۱۱ شهر دیگر در میان ۱۱۶ شهر کاندیدای این عنوان، به‌عنوان شهر دوستدار کتاب انتخاب شد.

معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان از کاندیداتوری اصفهان برای کسب عنوان پایتخت فرهنگی کتاب ایران خبر داد و گفت: انتخاب اصفهان به‌عنوان پایتخت فرهنگی کتاب ایران فرصت حضور این شهر در رویدادهای جهانی این عرصه را فراهم می‌کند و به دنبال آن می‌تواند کاندیدای پایتخت فرهنگی کتاب در جهان نیز شود.

بکتاشیان خرید کتاب و تجهیز کتابخانه‌ها را از علل این انتخاب دانست و افزود: تعداد کتابخانه‌ها، نویسندگان، مؤلفان، کتابخانه‌های مساجد، برنامه‌های اجرا شده تخصصی، توسعه فرهنگ کتاب و مرکز تخصصی کتاب، کتابخانه‌های تخصصی و مشارکت مردم در سطح شهر از جمله دلایل انتخاب این شهر به‌عنوان کاندید است.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در زمینه ترویج کتاب‌خوانی تصریح کرد: اجرای برنامه‌های عمومی کتاب‌خوانی، توسعه مراکز تخصصی، تجهیز کتابخانه‌ها، ارتباطات بین کتابخانه‌ها، توسعه کتابخانه دیجیتال، توسعه مرکز مبادله کتاب شهروندی، امانت‌های بین‌کتابخانه‌ای، توسعه کتابخانه ویژه نابینایان، جانبازان و معلولان، راه‌اندازی کتابخانه‌ها در مجتمع‌های مسکونی، مساجد، مدارس، زندان‌ها و حوزه‌های اجتماعی، اجرای طرح یار مهربان و اهدای کتاب‌ به ۴۲۰ مدرسه محروم شهر با همکاری اداره کل فرهنگ و  ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان از دیگر عوامل انتخاب اصفهان برای این امر بود.

وی تخصصی‌کردن کتابخانه‌ها را از برنامه‌های پیشرو در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: علاوه بر اجرای برنامه‌های گذشته در آینده نیز انتشار کتب تخصصی و تخصصی‌کردن کتابخانه‌ها را در دستور کار داریم.

منبع
ایسنا
کلیدواژه : # کودک # شهرداری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید