کد خبر:5348
پ
۶۲۴۹۴۱۲۳

از موفقیت در المپیاد فیلم‌سازی تا کسب جوایز ملی و بین‌المللی

مریم رضایی، یکی از نوجوانانی است که آثارش به جمع برگزیدگان بخش فیلم‌سازی دوره‌های چهارم و پنجم المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران راه پیدا کرده و در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی فیلم کوتاه نیز موفق‌بوده است. او از طریق انجمن سینمای جوانان با المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان آشنا شده و در دوره چهارم این المپیاد با فیلم‌های […]

مریم رضایی، یکی از نوجوانانی است که آثارش به جمع برگزیدگان بخش فیلم‌سازی دوره‌های چهارم و پنجم المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران راه پیدا کرده و در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی فیلم کوتاه نیز موفق‌بوده است.

او از طریق انجمن سینمای جوانان با المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان آشنا شده و در دوره چهارم این المپیاد با فیلم‌های «خیال» با موضوع کودکان کار و «جادوی لنز»، اثری فانتزی درباره پسربچه‌ای که دوربین جادویی پیدا می‌کند و دنیا را با آن طور دیگری می‌بیند، شرکت کرده است. فیلم کوتاه «نقطه» با موضوع کتاب نیز  اثر مریم رضایی در پنجمین دوره این المپیاد بوده است.

مریم درباره تجربه حضور در المپیاد فیلم‌سازی گفت: «دوره چهارم و پنجم به دلیل شیوع کرونا به‌صورت آنلاین برگزار شد. پس از معرفی ایده‌ها و فیلم‌های راه یافته، در گروه‌های ۸ نفری به مدت یک هفته و با کمک اساتید و مربیان روی ایده‌ها کار می‌کردیم. در واقع در این مرحله روی ایده‌ها تمرکز کرده و یک ایده را پرورش می‌دادیم تا اینکه پس از تغییر یا حذف و اضافه کردن های احتمالی به یک فیلم‌نامه رسیدیم که آماده تولید بود.»

ایده مریم و هم‌گروهی‌هایش در یک دوره، موفق به کسب نشان طلای المپیاد در بخش فیلم‌نامه شده و در دوره دیگر نیز نشان برنز به او و هم‌گروهی‌هایش رسیده است.

او در این مورد اضافه کرد: «در المپیاد فیلم‌سازی، کار گروهی را بسیار خوب آموختیم و نکات بسیاری از اساتید و منتورها یاد گرفتیم. پیشنهادهای اساتید و مربیان المپیاد هم واقعاً راه گشا بود و به من کمک زیادی کرد تا بتوانم روی فیلمنامه‌هایی که می‌نویسم اصلاحیه‌های خوبی انجام دهم.»

مریم رضایی پس از شرکت در المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران چند فیلم کوتاه دیگر ساخته که ۴ جایزه ملی و بین‌المللی ازجمله نشان نقره جشنواره فیلادلفیا آمریکا و جایزه ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های جوانان «یوکی» اتریش، ارمغان تلاش‌های او بوده است. مریم که ۱۸ ساله است و در رشته صنایع‌دستی تحصیل می‌کند، امیدوار است روزی بتواند فیلم بلند بسازد.

شایان ذکر است، هفتمین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران در دو بخش طراحی داستان و فیلم‌سازی با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان در زمستان پیش رو برگزار می‌شود. نوجوانان ایرانی در رده سنی ۱۲ تا ۱۷ سال می‌توانند تا پایان آبان‌ماه آثار خود را برای شرکت در این المپیاد ارسال کنند. این رویداد زمستان سال جاری برگزار می‌شود و طی آن نوجوانان شرکت‌کننده در کارگاه‌های مختلف، با همراهی سینماگران و اساتید برجسته سینما فعالیت گروهی در حوزه سینما را تجربه می‌کنند. در انتها نیز گروه‌های اول، دوم و سوم منتخب معرفی می‌شوند و برگزیدگان المپیاد فیلم‌سازی نشان ویژه المپیاد را دریافت خواهند کرد.

داوطلبان برای ثبت‌نام به نشانی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان https://portal.icff.ir/ مراجعه و در بخش ثبت‌نام، نسبت به تکمیل فرم اقدام کنند.

 

منبع
ایسنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید