در تفاهم نامه مشترکی بین استانداری اصفهان و اداره کل پست اصفهان، بر ارائه خدمات متقابل برای تسهیل فرایندهای کسب و کار بانوان و راهاندازی کسب و کارهای نوین تاکید شد.
همزمان با هفته گرامیداشت پست تفاهمنامه همکاری بین اداره کل پست استان اصفهان و دفتر امور زنان و خانواده استانداری اصفهان به امضا رسید.
در ابتدای این آیین امضای این تفاهمنامه، حمید باقری، مدیرکل پست استان اصفهان اظهار کرد: شیوع کرونا به رغم تهدیداتی که داشت، منجر به ایجاد فرصت هم شد، فرهنگسازی خرید و فروش اینترنتی در زمان شیوع کرونا سریعتر اتفاق افتاد و همین موضوع منجر به رشد ۱۳ تا ۱۵ درصدی ترافیک کاری پست شده است.
وی در خصوص این تفاهم نامه بیان داشت: در این تفاهمنامه استفاده از ظرفیتهای مرکز نوآوری، خدمات APIشرکت ملی پست(وب سرویس تولید بارکد ، محاسبه قیمت، ره گیری، تبدیل کدپستی به آدرس و مختصات جفرافیایی و احراز نشانی) و سامانه های بخش های خصوصی عضو مرکز انجام میشود.
مدیرکل پست استان اصفهان گفت: اکنون پست استان پوشش جمعیتی و مساحتی برای کل شهرستانها و روستاها ارائه میدهد، همه نقاط شهری و روستایی استان اکنون پوشش پستی داشته و دغدغهای در این زمینه وجود ندارد، حتی این بستر وجود دارد که مأموران پست به مشتریان مراجعه کنند.
باقری با اشاره به اینکه پست آمادگی دارد که برای توسعه ظرفیت اقتصادی خانوادهها همکاری لازم را داشته باشد، اضافه کرد: ۸۳۰ واحد پستی داریم که ۴۰ درصد آن در روستاها و ۶۰ درصد در شهرها قرار گرفته است.
وی گفت: اختصاص فضای الکترونیکی(غرفه مجازی) در سامانه ebazar به نشانی www.ebazar.post.ir و ارائه دسترسی به سامانه مذکور به منظور معرفی و فروش محصولات، کالاها و خدمات زنان کارآفرین در سامانه ebazar می باشد.
در ادامه این نشست، مرضیه استکی، مدیرکل امور زنان و خانواده استاندار اصفهان اظهار کرد: در راستای فرهنگسازی برای ارسال مرسولهها از طریق پست و شناسایی خانوادهها و بانوان کارآفرین نیازمند ارتباط قویتر بین بانوان فعال استان با اداره کل پست هستیم.
وی افزود: هدف ما این است که از ظرفیتهای دستگاههای مختلف برای فرهنگسازی و ارائه خدمات بهرهمند شویم، هر جا بانوان در فضای خانواده مطالب و اتفاقات را در سطح جامعه نهادینه کردهاند موفقتر بودهاند. به نظر میرسد این تفاهمنامه و همکاری مشترک میتواند مسائل حوزه کسب و کار بانوان را رفع کند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری اصفهان گفت: اکنون تعداد زیادی از بانوان در روستاها فعال شده و کسب و کارهای خود را راهاندازی کردهاند که به اقتصاد روستاها نیز کمک میکند و لازمه موفقیت این مشاغل رشد و بهبود خدمات پستی است.
وی تصریح کرد: اصفهان استان گردشگری بوده و محصولات ویژهای را تولید میکند که جایگاه خاصی برای این استان ایجاد کردهاست، عملکرد استان در اشتغالپذیری زنان میتواند نمونهای برای کل کشور باشد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استاندار اصفهان گفت: طرح اشتغالپذیری بانوان شامل سه بخش کلی فرهنگ سازی، چابکسازی ساختارهای اجرایی و توانمندسازی افراد در حوزه فروش است، اکنون در حوزه مشاغل خانگی یک نگاه سنتی و جزیرهای وجود دارد، به دنبال آن هستیم که با دستگاههای مرتبط در این حوزه وارد همکاری شده و نگاه جزیرهای از حوزه بانوان را حذف کرده و رویکردهای جدیدی که ظرفیتهای بالفعل بانوان در زمینه مشاغل خانگی را تقویت کرده و مشکل فروش در این حوزه را رفع کنیم.
استکی اضافه کرد: این کار با ساماندهی محصولات بانوان در ظرفیتها و پتانسیلهای موجود انجام میشود، با مکاتباتی که انجام شد ۲۸ مسئول اشتغالپذیری در شهرستانها انتخاب شدهاند، آموزشهای اولیه به افرادی که قصد ورود به حوزههای اشتغال داشتند انجام شده و اکنون در مرحله بازاریابی برای این محصولات هستیم.
وی تصریح کرد: اکنون آمادگی داریم که محصولات فاخر بانوان استان را در مکانهایی فاخر به نمایش گذاشته و برای فروش آن نیز از طریق پست اقدام کنیم.
استکی معاون امور زنان و خانواده استانداری نیز در پایان این نشست از مرکز نوآوری ، مرکز پاسخگویی ۴۱۴۰ و اداره کل پست استان اصفهان بازدید کرد.