معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان: ۱۶۰ هزار دوز واکسن به جمعیت تحت پوشش در کاشان و آران و بیدگل در سال تزریق می شود.
مهدی دلاوری اظهار کرد: ایمن سازی یکی از شناخته شده ترین و مؤثرترین روش پیشگیری از بیماریهای دوران کودکی است.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون پس از تأمین آب آشامیدنی سالم، مؤثرترین عامل در کاهش میزان مرگ و میر و ناتوانی جامعه است؛ ابراز کرد: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO)، واکسیناسیون به طور سالیانه از مرگ و میر سه تا پنج میلیون کودک جلوگیری میکند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به دریافت واکسن خوراکی روتاویروس در سنین دو، چهار و شش ماهگی تصریح کرد: ادغام واکسن روتاویروس در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقا سلامت کودکان از طریق کاهش میزان بروز بیمارس ناشی از عفونت با روتاویروس میشود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان جایگاه مطلوبی در زمینه درصد پوشش واکسیناسیون به گروههای هدف دارد گفت: سالانه بالغ بر ۱۶۰ هزار دوز تزریق واکسن در جمعیت تحت پوشش دانشگاه انجام میشود که این مهم مرهون همت و زحمات کارکنان معاونت، مرکز بهداشت و مراکز مجری واکسیناسیون است.
دلاوری تصریح کرد: روتاویروس دارای ۹ گونه میباشد که نوع A شایعترین عامل بیماری است.
وی با اشاره به اینکه روتاویروس باعث تهوع، استفراغ، اسهال آبکی و تب پایین میشود، افزود: بیشترین عارضه آن از دست دادن آب بدن و عامل اصلی مرگ و میر ناشی از اسهال در کودکان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اهمیت واکسیناسیون به موقع گفت: از والدین خواست میکنیم زمان واکسیناسیون کودکان خود را به تعویق نیاندازند و با حضور در مراکز و پایگاههای ارائه خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت طبق توصیههای پرسنل بهداشتی درمانی جهت واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند.