معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان گفت: اصفهان با ۲۷ رشته و ۵۹ هنرمند در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی حضور دارد.
نورالله عبدالهی اظهار کرد: غرفۀ ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان در سالن شمارۀ هفت نمایشگاه ملی صنایعدستی و در طرحی از پل تاریخی خواجو آمادهسازی شده؛ ضمن اینکه در سالنهای ۷ و ۸ و ۹ نیز غرفههای متعلق به صنایعدستی استان اصفهان ارائه شده است.
او ادامه داد: استان اصفهان در این نمایشگاه دارای ۳۵ غرفه است و کل متراژ غرفههای استان اصفهان نیز ۹۳۰ متر است.
معاون صنایعدستی استان اصفهان بیان کرد: هر یک از حجرههای پل خواجو به غرفههای نمایشگاهی تبدیل شده و درمجموع، تعداد غرفههای ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان در این طرح ۱۶ غرفه است. ضمن اینکه که با درنظر گرفتن بخش زیرین شاهنشین پل که به گالری صنایعدستی تبدیل شده مجموع غرفههای این ادارهکل که در طرح پل خواجو تجمیع شده ۱۷ عدد است، همچنین بخش فوقانی شاهنشین پل نیز به محل دیدار هنرمندان و محل پذیرایی از مهمانان تبدیل شده است.
عبدالهی افزود: تعداد رشتههای صنایعدستی استان اصفهان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی، تعداد ۲۷ رشته است و ۵۹ هنرمند با ۲۱ برند نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
او توضیح داد: رشتههای صنایعدستی استان اصفهان در این نمایشگاه در دو بخش ارائه شدهاند؛ یک بخش از آن، شهر و روستاهای جهانیِ این استان در حوزۀ صنایعدستی را شامل میشود ازجمله «اصفهان» بهعنوان شهر جهانی صنایعدستی، «کاشان» بهعنوان شهر جهانی نساجی، «مهرگرد» روستای ملی بافتههای داری، «گلپایگان» شهر ملی منبت و «شهرضا» بهعنوان شهر ملی سفال که در غرفههای یک سمت از طرح پل خواجو بهعنوان غرفۀ ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ارائه شدهاند.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان گفت: در سمت دیگر غرفۀ این ادارهکل در طرح پل خواجو، رشتههای قلمزنی برجسته و قلمزنی ریزه، میناکاری، کاشی هفترنگ و قلمکار عرضه شدهاند که موفق به دریافت نشان جغرافیایی بینالمللی شدهاند. ضمن اینکه رشتههای دیگری مانند احجام فلزی، گرهچینی، گلیمبافی، نگارگری، گل و مرغ، مشبک فلز، نساجی سنتی خور و پاپیهماشه نیز در غرفۀ ادارهکل میراث فرهنگی استان اصفهان ارائه شده است.
عبدالهی یادآوری کرد: غرفههای استان اصفهان در سالنهای دیگرِ سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی نیز آمادهسازی شده و رشتههایی مانند فیروزهکوبی، خاتمکاری، قلمزنی، نگارگری و تعدادی دیگر از صنایعدستی استان در این غرفهها عرضه شده است.
به گزارش ایسنا، سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تا ۲۷ آبانماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپاست و علاقهمندان به هنرهای سنتی و صنایعدستی میتوانند از ساعت ۹ تا ۱۹ از این نمایشگاه بازدید کنند.