کد خبر:23668
پ
۵۲۱۳۴۴۸

دوران کودکی در ایران وجود ندارد / شتاب بالای سالمندی در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت:در ایران کودکی نداریم ودوران جوانی طولانی داریم، همچنین جوانان به سوژه‌های مقاوم تبدیل شده‌اند که در برابر هر چیزی به جای مفارقت و مشارکت، مقاومت می‌کند. سید جواد حسینی صبح پنجشنبه در نشست تخصصی کشوری دبیرخانه شورای ملی سالمندان در اصفهان با اشاره به اهمیت تشکیل این شورا اظهار کرد: […]

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت:در ایران کودکی نداریم ودوران جوانی طولانی داریم، همچنین جوانان به سوژه‌های مقاوم تبدیل شده‌اند که در برابر هر چیزی به جای مفارقت و مشارکت، مقاومت می‌کند.

سید جواد حسینی صبح پنجشنبه در نشست تخصصی کشوری دبیرخانه شورای ملی سالمندان در اصفهان با اشاره به اهمیت تشکیل این شورا اظهار کرد: این شورا می‌تواند در سطح بالاتری و با حضور رئیس جمهور و یا معاون اول وی انجام شود.

وی با بیان اینکه عملکرد این شورا کافی نبوده است، افزود: باید در این زمینه ورودی جدی تری صورت گیرد چرا که بر اساس گزارش‌های موجود جمعیت سالمندی کشور در سال ۱۴۳۰ حدود ۳۰ درصد از جمعیت را در بر می‌گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به شتاب بالای رشد سالمندی در کشور تصریح کرد: در حال حاضر ۹.۵ میلیون نفر جمعیت سالمند در کشور داریم.

وی با بیان اینکه در موج جمعیتی حاضر، کودکان با دو عارضه مواجه شدند و ایران جامعه بی کودک، کودکان تنها و تسخیر کودکی شده است، ابراز کرد: آموزش و پرورش تسخیر کننده کودکی بچه‌ها است، نوجوانی به عنوان دورانی از زندگی شناخته نمی‌شد و تنها کودکی و جوانی وجود داشت. نوجوانی یا به نفع جوانی یا به نفع کودکی استفاده می‌شود و برنامه‌ای گسل شناختی برای این حوزه وجود ندارد، عنوان ادبیات کودکان و نوجوانان داریم اما نوجوانان نادیده گرفته می‌شوند.

حسینی با تاکید بر اینکه در ایران کودکی نداریم و دوران جوانی طولانی داریم، گفت: همچنین جوانان به سوژه‌های مقاوم تبدیل شده‌اند که در برابر هر چیزی به جای مفارقت و مشارکت، مقاومت می‌کند.

وی با بیان اینکه باید به حوزه سالمندی ورود کنیم چون اگر استراتژی و راهبرد ایجاد نکنیم مانند مسائلی که در دیگر دوران‌های زندگی مانند کودکی، نوجوانی و جوانی ایجاد می‌شود در این حوزه هم با چالش مواجه خواهیم شد، گفت: بعد از ارزیابی سند شورای سالمندی باید وضعیت سالمندان در کشور به درستی رصد شوند تا از نیازها، بیماری‌ها، بعد خواسته‌ها آگاه شویم.

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه این موارد نیازمند اقداماتی از جمله پیمایش ملی، بانک سالمندان و سامانه جامع سالمندی است که می‌تواند در رصد به ما کمک کند، ابراز کرد: توانمندسازی سالمندان و جامعه پیرامون آنها باید با آموزش سالمندان انجام شود تا سالمندی با کیفیتی برای آنها شکل دهیم و سالمندیاری را در جامعه رواج دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مدیران بیش از هزینه محوری باید دارایی محور باشند و بدانند از دارایی‌ها چگونه استفاده کنند.

منبع
مهر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید