سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی و از ۳۰ درصد مصرف آب کمتر از ذرت علوفه ای برخوردار است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان گفت: سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی است و ۳۰ درصد کمتر از ذرت مصرف آب دارد.
ترابی افزود: در حال حاضر حدود ۹ میلیون تن ذرت وارد کشور میشود که در صورت ترویج کاشت سورگوم که از نظر خواص فیزیکی و غذایی معادل ذرت است میتوان از واردات ذرت کم کرد.
وی گفت: سورگوم گیاهی است که با کشت آن میتوان زمینهای خشک و نیمه خشک را در همین شرایط خشکسالی زنده نگه داشت.