ربیعی؛ کارشناس اقتصادی گفت: نرخ بیکاری ۹.۲ درصدی اصفهان در سال گذشته، نشان از بحران های عمیق اقتصادی و اجتماعی در این استان دارد که بحران آب، وابستگی به صنایع سنگین به آن دامن زده است.
مسلم ربیعی اظهار کرد: صنایع کوچک و متوسط به دلیل نیاز کمتر به سرمایه گذاریهای کلان و ظرفیت بالای ایجاد اشتغال، می توانند نقش مهمی در کاهش بیکاری در کشور و استان اصفهان ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه باید به دنبال ارتقای مهارت های نیروی کار باشیم، اضافه کرد: لازم است همکاری نزدیکی بین دانشگاه ها و صنایع ایجاد شود تا دانشجویان با نیازهای واقعی بازار آشنا شوند و مهارت های لازم را پیش از ورود به بازار کار فرا گیرند.
کارشناس اقتصادی با بیان اینکه نرخ بیکاری ۹.۲ درصدی استان اصفهان در تابستان ۱۴۰۲، نشانه ای از بحران های عمیق اقتصادی و اجتماعی در استان اصفهان است، تاکید کرد: مشکلاتی چون بحران آب، وابستگی به صنایع سنگین، عدم تطابق مهارت های نیروی کار و کمبود سرمایه گذاری در بخش گردشگری، از جمله عواملی هستند که به این وضعیت دامن زده اند.
وی با اشاره به اینکه برای بهبود این شرایط، نیاز به اقداماتی مؤثر و همگرا از سوی دولت، بخش خصوصی و مشارکت مردم است، گفت: با اجرای راهکارهای پیشنهادی و سرمایه گذاری در بخش های کلیدی، میتوان امید داشت که اصفهان دوباره به عنوان یک قطب اشتغال زایی در ایران شناخته شود و نرخ بیکاری در این استان کاهش پیدا کند.