کد خبر:20041
پ
۱۷۱۳۹۵۲۱۸

مخازن ۲۰ هزار تنی روغن خوراکی در اصفهان احداث می‌شود

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان از تصویب طرح احداث مخازن ۲۰ هزار تنی روغن خام خوراکی برای نخستین بار در این استان خبر داد. محسن ضیائی روز دوشنبه افزود: این طرح راهبردی با پیشنهاد اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان و تصویب اعضای مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، اجرا […]

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان از تصویب طرح احداث مخازن ۲۰ هزار تنی روغن خام خوراکی برای نخستین بار در این استان خبر داد.

محسن ضیائی روز دوشنبه افزود: این طرح راهبردی با پیشنهاد اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان و تصویب اعضای مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، اجرا خواهد شد.

وی اظهار داشت : مخازن ۲۰ هزار تنی روغن خام خوراکی در محوطه مجتمع ذخیره سازی سیلوی شهید موسوی در شهر بهارستان احداث می‌شود.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان اظهار داشت: با توجه به مرکزیت این استان، فعال بودن چند کارخانه تصفیه و تولید روغن خوراکی و همچنین متصل بودن مجتمع شهید موسوی به راه‌آهن سراسری، مقرر شد این مخازن در اصفهان احداث شود.

ضیائی اضافه کرد: تامین ذخائر راهبردی و کالاهای اساسی کشور و افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی این کالاها از مهمترین اهداف احداث مخازن روغن خوراکی است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح، تقویت زیرساخت‌های ذخیره‌سازی کالاهای راهبردی(استراتژیک)، کاهش هزینه‌های تمام شده نگهداری کالاهای اساسی و توسعه اقتصاد استان را در پی خواهد داشت.

 مخازن نگهداری و ذخیره‌سازی روغن خوراکی برای مصارف صنعتی و انسانی بسیار حائز اهمیت است و برای انواع روغن‌های گیاهی، حیوانی و مواد چربی استفاده می شود.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید