کد خبر:14365
پ
۱۲۴۲۳۳۹۳_۱۳۷

کدام یک از خدمات طب ایرانی تحت پوشش بیمه هستند؟

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به طور کلی ۱۸ خدمت در کتاب تعرفه‌ها مرتبط با خدمات طب ایرانی و مکمل است که پیگیر تعرفه دار شدن خدمات بیشتری هستیم. نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با […]

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به طور کلی ۱۸ خدمت در کتاب تعرفه‌ها مرتبط با خدمات طب ایرانی و مکمل است که پیگیر تعرفه دار شدن خدمات بیشتری هستیم.
نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، درباره پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی ایرانی اظهار داشت: کتاب تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی بر اساس ارزش حرفه‌ای و فنی هر خدمت در سیستم بهداشت و درمان کشور برای آن خدمت تعرفه مشخص کرده که بر اساس آن در مراکز دولتی و خصوصی این خدمت با چه تعرفه و هزینه‌ای ارائه شود. خدماتی که خارج از لیست این کتاب هستند به عبارتی در سیستم بهداشت و درمان کشور به رسمیت شناخته نشده اند.
وی ادامه داد: ۱۸ خدمت طب ایرانی و مکمل در کشور ما وارد کتاب تعرفه‌ها شده، یعنی در سیستم بهداشت و درمان به رسمیت شناخته شده و از این تعداد امسال ۳ خدمت برای پوشش بیمه معرفی شده است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بیان کرد: در ابتدای سال جاری علاوه بر ویزیت پزشک دارای دکترای تخصصی طب ایرانی تعدادی از خدمات طب ایرانی شامل حجامت تر، حجامت خشک و فصد شامل خدمات بیمه‌ای شدند و انجام این خدمات توسط پزشک متخصص این حوزه مشمول پوشش بیمه می‌شود. بدون‌شک این امر در ساماندهی این خدمات موثر خواهد بود، زیرا هروقت نظام سلامت خدمات ایمن را در مراکز معتبر با پرداخت کمتر از جیب مردم ارائه کرده است، موجب کاهش مراجعه به افراد غیر معتبر می‌شود.. 
حسینی یکتا درباره نحوه نظارت برعملکرد مرکز ارائه کننده خدمات طب سنتی ایرانی بیان کرد: امر نظارت بر درمان بر عهده واحد نظارت بر درمان در معاونت درمان دانشگاه‌ها است که مدیران طب ایرانی در دانشگاه‌ها در اجرای آن با معاونت درمان همکاری می‌کنند.

وی افزود: وظیفه دفتر طب ایرانی سیاست گذاری در این حوزه از جمله تدوین استانداردها، ارتقای زیرساخت‌ها و قوانین مراکز ارائه کننده طب ایرانی و ارتقای کیفیت و نوع خدمات است که با همکاری دانشکده‌های طب ایرانی برای آموزش متخصصین و سایر فعالان این حوزه و حمایت از برگزاری کنگره‌ها و نمایشگاه‌ها این کار را پیگیری می‌کند و البته در بازدید‌های استانی سعی می‌شود از نزدیک ارائه خدمات رصد شود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره برنامه این دفتر در سال ۱۴۰۳ برای ارتقای آگاهی مردم درخصوص طب ایرانی عنوان کرد: علاوه بر اقدامات رسانه ای، شرکت در نمایشگاه‌ها و رویداد‌های مختلف عمده فعالیت‌های دفتر در حوزه ارتقا آگاهی مردم اجرای برنامه ادغام آموزه‌های سبک زندگی طب ایرانی در شبکه بهداشت و درمان است که از دو سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد، علاوه بر این در همکاری با وزارت آموزش و پرورش و طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی که پایلوت آن امسال کلید خورده است، سعی داریم اطلاع رسانی و افزایش آگاهی را از سنین پایین‌تر شروع کنیم.

منبع
برنا
کلیدواژه : # طب ایرانی و مکمل
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید