رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: خور و بیابانک در شبانه روز گذشته بیشترین بارندگی را داشته و ۳۸ میلیمتر باران در این منطقه کویری باریده است.
لیلا امینی با اشاره به بارشهای همرفتی شبانهروز گذشته تا صبح امروز که در مناطق شمال و شرق استان منجر به جاری شدن سیلاب شد، اظهار داشت: بیشترین بارش باران در ایستگاه خور و بیابانک با ۳۷.۹ میلیمتر، اردستان ۲۹.۴ میلیمتر، زواره ۲۸.۸ میلیمتر، مهاباد ۲۵ میلیمتر، گلپایگان ۲۲.۵، بادرود ۲۲.۴، خوانسار ۲۱، دهاقان ۲۰.۴، شهرضا ۱۸.۹، نطنز ۱۵.۳، کاشان ۱۳، پادنا علیا ۱۱.۱، مبارکه ۹، نجف آباد ۷.۷، آران و بیدگل ۷.۵ و شهر اصفهان ۴.۸ میلیمتر و ورزنه ۱.۲ میلیمتر باریده است.
وی با بیان اینکه فعالیت سامانه ناپایدار در استان همچنان طی امروز ادامه دارد، خاطرنشان کرد: این سامانه بارش زا به تدریج تا روز جمعه از استان خارج میشود و پس از آن تا اواسط هفته آینده جوی پایدار بر استان حاکم خواهد شد.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزود: فعالیت این سامانه امروز به صورت ابرناکی، گاهی مه آلودی هوا، وقوع تند باد لحظهای پیشبینی میشود و احتمال بارش باران و رگبار پراکنده بهاری توأم با رعد و برق، در مناطق مستعد احتمال تگرگ و تنش دمایی وجود دارد.
به گفته وی، اوج فعالیت سامانه امروز و در مناطق شمال و شرق و تا حدودی جنوب استان خواهد بود.
امینی اضافه کرد: کماکان آبگرفتگی معابر و جاری شدن سیلابهای محلی و طغیان رودخانه فصلی به ویژه در مناطق شمال و شرق استان مورد انتظار است.
رئیس مرکز پیشبینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه بیشینه دما در ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق به ویژه شرق و شمال استان بین سه تا پنج درجه کاهش دارد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعات امروز به ۲۳ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۰ درجه سلسیوس بالای صفر میرسد.
به گفته امینی، خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر و خوانسار با کمینه دمای چهار درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خواهند بود.
شهرستان خور و بیابانک در شرق استان اصفهان یکی از منحصر به فردترین مناطق کویر مرکزی کشور بوده که با استانهای خراسان جنوبی، یزد و سمنان همجوار است.