کد خبر:2777
پ
۱۷۰۴۱۹۸۲۷

۴۰ هکتار از زمین‌های راکد شهرک های صنعتی استان اصفهان خلع ید شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: ۴۰ هکتار از زمین های راکد و بدون پیشرفت شهرک‌های صنعتی استان در یک سال اخیر خلع ید و به واحدهای دانش بنیان مجاور واگذار شد. رسول سواری روز چهارشنبه افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، تمامی قراردادهای راکد و دارای ساخت و […]

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: ۴۰ هکتار از زمین های راکد و بدون پیشرفت شهرک‌های صنعتی استان در یک سال اخیر خلع ید و به واحدهای دانش بنیان مجاور واگذار شد.

رسول سواری روز چهارشنبه افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، تمامی قراردادهای راکد و دارای ساخت و ساز کمتر از حد مرحله اسکلت فلزی، باید تعیین تکلیف شوند.

وی یادآور شد: با همین رویکرد کمیته پایش زمین‌های شهرک‌های صنعتی استان اصفهان تشکیل و در یک سال گذشته، این نوع زمین ها تعیین تکلیف شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان اظهار داشت: برخی از سرمایه گذاران این زمین‌ها، اراده و انگیزه لازم برای پیشبرد کار را نداشتند که با حکم قضایی، دستور فسخ قرارداد آنان صادر شد که طی آن زمین به طور کامل از فرد یا شرکت مورد نظر باز پس گیری شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: حدود یک هزار واحد مشمول خلع ید از ۲هزار تا ۱۰ هزار متر در این استان وجود دارد که پیگیری لازم برای خلع ید آنها در دستور کار قرار دارد.
به گفته وی، سال گذشته مجوز ایجاد یک شهرک خصوصی با پنج هزار هکتار اراضی(برابر ۴۰ درصد اراضی صنعتی موجود در استان) در غرب استان ابطال شد.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران جدید می توانند با برنامه ریزی و طراحی دیگری ساخت و ساز خود را انجام دهند و کار را به مرحله بهره برداری و تولید برسانند.

سواری اضافه کرد: اکنون هیچ امکان تفکیک و واگذاری زمین بدون هماهنگی شرکت شهرک‌های صنعتی وجود ندارد و تمامی اقدامات و فعالیت ها نیز مورد پایش و رصد قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با بیان اینکه در رویه جدید در هماهنگی کامل با استانداری، دستگاه‌های نظارتی و سازمان صمت استان اصفهان قرار داریم، اعلام کرد: تاکید ما این است که اگر زمینی به سرمایه گذاری واگذار می شود باید در زمان بندی تعیین شده به مرحله بهره برداری و تولید برسد در غیر این صورت از سویی سرمایه ملی راکد مانده یا تولید مورد نظر، توجیه اقتصادی مورد نظر را نخواهد داشت.

۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

تاکنون ۵۰ درصد از شهرک های این استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند.
هم‌اینک حدود هفت هزار واحد فعال بهره برداری تولیدی و صنعتی با اشتغال‌زایی برای افزون بر ۱۶۰ هزار نفر، در شهرک های صنعتی این استان مستقر است.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید