کد خبر:7346
پ
۱۴۰۱۰۳۲۴۰۰۰۵۸۰_Test_PhotoN

۱۲ درصد محدوده شهر اصفهان در بافت فرسوده است

کارشناس مطالعات برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: ۱۲ درصد از محدوده شهری اصفهان در بافت فرسوده است که حدود یک چهارم جمعیت شهر اصفهان را شامل می شود. حسن سلمانی کارشناس مطالعات برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان، اظهار داشت: شهرداری اصفهان با توجه به رسالت‌ خود […]

کارشناس مطالعات برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: ۱۲ درصد از محدوده شهری اصفهان در بافت فرسوده است که حدود یک چهارم جمعیت شهر اصفهان را شامل می شود.
حسن سلمانی کارشناس مطالعات برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان، اظهار داشت: شهرداری اصفهان با توجه به رسالت‌ خود مبنی بر ارائه خدمات مناسب و ایجاد فضای شهری مطلوب برای شهروندان برنامه‌ها و سیاست‌های متفاوتی را برای بافت فرسوده مصوب در نظر و در حال پیگیری و اجرا دارد.

وی افزود: بازآفرینی شهری شامل رویکردهای تامین خدمات زیربنایی ایجاد بهسازی محیطی و توانمندسازی ساکنین و تامین مسکن مطلوب برای شهروندان با دو رویکرد ایجاد زمینه اقتصادی و با محوریت مشارکت  به صورت خود مالکی و همچنین ایجاد زمینه ورود سرمایه‌گذاران یا ارگان‌های دولتی برای تامین خدمات و ایجاد پروژه‌های بازآفرینی است و شهرداری اصفهان در سال‌های گذشته با پیگیری و تصویب و اجرای بسته‌های تشویقی و همچنین ارائه بخشودگی‌های مالی زمینه نوسازی خودمالکی از طریق ارائه مشوق‌های کالبدی و معافیت‌های تخفیف در خصوص عوارض را فراهم آورده است.
کارشناس مطالعات برنامه ریزی شهری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: شهرداری اصفهان از سال ۱۴۰۱ نسبت به تخفیف پرداخت با تعریف و تصویب دو بسته تشویقی کالبدی در تلاش بوده است تا زمینه ایجاد ظرفیت اقتصادی برای اجرای نوسازی توسط مالکین را فراهم آورد از سوی دیگر با تشکیل قرارگاه بازآفرینی شهری شهرداری اصفهان نسبت به تعریف پروژه‌های مشارکتی با رویکرد تولید مسکن و تامین خدمات در محدوده بافت‌های فرسوده به عنوان پروژه‌های محرک توسعه اقدام نموده که در حال حاضر با تعریف یک پروژه در هر منطقه شهری در حال پیگیری اخذ مصوبات اجرای پروژه‌های مذکور است.
وی ادامه داد: حدود ۵۰۰ هکتار از بافت فرسوده مصوب شهر اصفهان در محدوده بافت‌های تاریخی قرار گرفته است که چیزی حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده را به خود اختصاص داده است  لذا شهرداری اصفهان در حال بازنگری بسته‌های تشویقی ویژه بافت تاریخی می‌باشد که در این خصوص مبنا ایجاد زمینه احیا و سرزندگی بافت‌های تاریخی است.
وی تصریح کرد: از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۱ چیزی بیش از ۱۵ سال تعداد پروانه صادره نزدیک به ۱۶۸۰۰ واحد در شهر اصفهان در محدوده بافت فرسوده مصوب بوده است که این نشان دهنده این است که هر سال کمتر از یک درصد از بافت فرسوده نوسازی شده است.
سلمانی افزود: با توجه به این فرایند چیزی بیش از ۱۰۰ سال نوسازی بافت فرسوده مصوب در شهر اصفهان طول خواهد کشید که این منوط به عدم ایجاد بافت فرسوده جدید است؛ لذا شهرداری اصفهان با توجه به این حساسیت دو رویکرد ایجاد زمینه نوسازی خود مالکی و ایجاد زمینه نوسازی مشارکتی را در دستور کار خود قرار داده است.

منبع
برنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید