معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: ۲۰ هنرمند برجسته با حضور در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، توانمندیهای خطه هنرپرور اصفهان را معرفی و ارائه میکنند.
به گزارش ایرنا، سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی از ۲۳ تا ۲۶ آبان امسال در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.
نورالله عبداللهی روز سهشنبه افزود: ۱۶ غرفه در یک فضای ۲۷۰ متر مربعی در این نمایشگاه در اختیار هنرمندان اصفهان قرار دارد تا رشتههای مختلف صنایع دستی اصفهان بهویژه رستههای دارای نشان بینالمللی جغرافیایی را در معرض نمایش قرار دهند.
تاکنون ۲۰ رشته صنایع دستی اصفهان ثبت جغرافیایی و ملی شده که از این میان چهار رشته میناکاری، قلمکاری، کاشی هفت رنگ و قلمزنی نشان بینالمللی جغرافیایی دریافت کرده و به ثبت جهانی رسیده است.
عبداللهی گفت: نمایشگاه ملی صنایع دستی رویداد مهمی محسوب میشود از این رو معرفی، ترویج، بازاریابی و نشستهای مشترک درباره مسائل مختلف از جمله عرضه و فروش در آن میتواند برای هنرمندان صنایع دستی اصفهان تعیین کننده باشد.
وی افزود: علاوه بر غرفه اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان که در سالن شماره هفت نمایشگاه ملی صنایع دستی برپا میشود، هنرمندان و صنعتگران این خطه نیز در سالنهای هشت تا ۱۰ به عرضه آثار هنری میپردازند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان خاطرنشان کرد: هنرمندانی از روستاهای «ایراج» شهرستان خور و بیابانک و «مِهرگرد» شهرستان سمیرم با غرفههای اختصاصی خود آثار کاربافی و بافتههای داری را در این نمایشگاه به نمایش میگذارند.
به گفته وی، مهرگرد روستای ملی بافتههای داری استان اصفهان و ایراج جزو روستاهای برجسته در عرصه پارچهبافی و کاربافی است.
عبداللهی با اشاره به شعار سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی یعنی «شهر و روستا ، محور وفاق و توسعه هویت بنیان» افزود: در این نمایشگاه، هنرمندان کاشان بهعنوان شهر جهانی نساجی سنتی، گلپایگان بهعنوان شهر ملی منبت و شهرضا بهعنوان شهر ملی سفال بههمراه روستای مهرگرد و ایراج بهمنظور تبیین این شعار، حضور چشمگیری خواهند داشت.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۲۰۰ رسته متعلق به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است.