کد خبر:34760
پ
۵۷۶۶۷۷۱_۵۸۹۸۱۴
رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان خبرداد:

کاهش قیمت مرغ در بازار/ عرضه بیشتر از تقاضا است

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان با اشاره به کاهش هیجانات خرید پس از آتش‌بس گفت: با افزایش عرضه و کاهش تقاضا، قیمت مرغ روندی نزولی در پیش گرفته است. بهنام جعفری با اشاره به فروکش کردن تنش‌ها و برقراری آتش‌بس اظهار کرد: تَب خرید هیجانی مردم پایان پیدا کرده و بازار به سمت ثبات […]

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان با اشاره به کاهش هیجانات خرید پس از آتش‌بس گفت: با افزایش عرضه و کاهش تقاضا، قیمت مرغ روندی نزولی در پیش گرفته است.

بهنام جعفری با اشاره به فروکش کردن تنش‌ها و برقراری آتش‌بس اظهار کرد: تَب خرید هیجانی مردم پایان پیدا کرده و بازار به سمت ثبات و کاهش قیمت در حرکت است. در شرایط فعلی میزان عرضه همچنان بیش از تقاضا است که این موضوع در بازار مرغ نیز بازتاب داشته است.

وی افزود: روز چهارشنبه حدود ۹۵۰ تن عرضه مرغ در استان انجام شد که از این میزان، تنها ۴۷۰ تن براساس نیاز استان جذب شده است. کاهش تقاضا و افزایش عرضه موجب کاهش قیمت مصرف‌کننده شده، به طوری‌ که برای روز پنجشنبه حدود پنج هزار تومان کاهش قیمت ثبت شد و نرخ مصرف‌کننده از ۱۱۹ هزار تومان به ۱۱۴ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود، با فرا رسیدن ماه محرم و استمرار وضعیت فعلی عرضه و تقاضا، روند کاهشی قیمت ادامه‌دار باشد.

جعفری ادامه داد: بازرسی‌ها در سطح شهر با حضور همه بازرسان اتحادیه و اصناف به‌طور جدی در حال انجام است و در صورت مشاهده گران‌فروشی یا کم‌فروشی، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. 

وی مطرح کرد: جوجه‌ریزی خرداد که برای تأمین نیاز تیر انجام می‌شود، به‌صورت منظم و بدون وقفه در حال اجراست. طبق اعلام، در خرداد حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ قطعه جوجه‌ریزی انجام شده و این روند همچنان ادامه دارد. 

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان تأکید کرد: درحال‌حاضر، هیچ مشکلی در حوزه عرضه و تقاضا گزارش نشده و میزان عرضه بیش از نیاز بازار است.

منبع
ایسنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید