رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از برگزاری چهارمین کنگره ملی شعر «حضرت مادر» در اصفهان با محوریت نام مبارک حضرت زهرا (س) و با حضور شعرای نامدار کشوری و استانی خبر داد.
عبدالرسول احمدیان در نشست خبری چهارمین کنگره ملی شعر «حضرت مادر» اظهار کرد: معارفی که قرار است به دست بشر برسد توسط قرآن و به واسطه معجزه بیان در طول قرنها تداوم یافته است که نشان می دهد «بیان» می تواند معجزه وار در قبال انتقال معارف دینی کمک کننده باشد.
وی با اشاره به اینکه «بیان» انواع مختلفی دارد که با تلفیق با ابزار هنری به شعر مبدل می شود، افزود: صاحبان اندیشه و فکر و حکما مانند حکیم ابوالقاسم فردوسی، حافظ، مولوی وسعدی همواره از ابزار شعر برای انتقال مفاهیم حکمت و اندیشه های خود استفاده کرده اند که اتفاقا در طول تاریخ ماندگار نیز بوده است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه فردوسی از منبع عظیم حکمت و احادیث ائمه بهره برده و شاهنامه را خلق کرده است، تاکید کرد: پژوهشی در این کتاب نشان می دهد که فصلهای شاهنامه با اصول کافی هماهنگ است به نوعی که فصل اول اصول کافی درباره جمود عقلی است و فصل اول شاهنامه نیز درباره جنگ عقل و جهل است.
وی با بیان اینکه حافظ نیز معارف خود را از قرآنی که حافظ آیات آن بوده، الهام گرفته است، بیان کرد: بر این اساس رهبر انقلاب نیز به شعرا توصیه می کنند که از معارف دینی و کتب اسلامی مانند صحیفه سجادیه و نهج البلاغه سود ببرند.
احمدیان با بیان اینکه در دفتر تبلیغات سعی کردیم از این شیوه بهره ببریم و شروع این فرایند با شکل گیری کنگره شعر حضرت مادر همراه بود، گفت: این کنگره در طول سالهای گذشته با استقبال شعرای نامی همراه بوده است و این دلگرمی تداوم این فرایند را به دنبال داشته است.
وی اضافه کرد: چهارمین کنگره ملی شعر حضرت مادر با محوریت نام مبارک حضرت زهرا (س) شکل گرفته است و دارای سه ستون و محور فرعی بر مبنای این محور اصلی است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: محور نخست این کنگره خانواده فاطمی است، اینکه از زندگانی آن حضرت در راستای ترویج سبک زندگی فاطمی و سیره ایشان استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: محور دوم به تجلی عشق و صبر حضرت زینب تخصیص یافته است و محور سوم نیز بخش ویژه همایش است که به واسطه اقتضائات زمات فعلی طراحی شده نقش مادران در تربیت مجاهدان است.
گفتنی است مهلت ارسال آثار به چهارمین کنگره ملی شعر حضرت مادر برای داوری و ارزیابی تا ۲۵ آذرماه است و ۷ جایزه میلیون ریالی و ۱۰ شایسته تقدیر برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است؛ مراسم اختتامیه یکشنبه دوم دیماه، اصفهان در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار می شود.