رئیس شبکه دامپزشکی تیران و کرون گفت: پوشش کامل و تاثیرحداکثری واکسیناسیون در این شهرستان نیازمند همکاری مرغداری و دامداریهای خانگی روستایی است تا دام و طیور آنها واکسینه شوند.
محمد قریشی به ضرورت افزایش تعاملات برای پوشش حداکثری دامپزشکی اشاره کرد و با بیان اینکه اگر تمام دامداری و مرغداریهای صنعتی واکسینه شوند و این مراکز خانگی تحت پوشش عملیات واکسیناسیون قرار نگیرد، تأثیر کار کاهش مییابد، تصریح کرد: تأثیر عملیات واکسیناسیون به پوشش حداکثری دام و طیور است.
وی ادامه داد: کمترین میزان مرغ، گاو و گوسفند هم که تحت پوشش اقدامات بهداشتی قرار نگیرند آنگاه امکان رشد و پیشرفت بیماری در آن منطقه وجود داشته و احتمال سرایت به دیگر مراکز و بروز خسارت را امکانپذیر میکند.
وی با بیان اینکه تفکر غلط مانع از همکاری برخی از مردم با دامپزشکی میشود، خاطرنشان کرد: اصلاح نگرش برای سلامتی جامعه و پیشگیری از شیوع بیماریها بهویژه بیماری مشترک بین انسان و دام مؤثر است و در این خصوص باید آگاهی بخشی از سوی افراد مؤثر و تأثیرگذار صورت پذیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون به جابجایی دام بدون هماهنگی این نهاد اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز معضلی برای منطقه بوده که بدون هماهنگی دامپزشکی دام وارد و یا خارج میشود.
قریشی هدف از این هماهنگی و نظارت بر جابجایی دام را کنترل بیماریها اعلام کرد و افزود: وجود بیماری در یک دام امکان ایجاد آلودگی در دامداریها را افزایش داده و باعث شیوع ویروس در منطقه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در کنترل ترددها، وضعیت سلامت دام کنترل شده و در صورت وجود آلودگی و یا بیماری، از شیوع ویروس پیشگیری کرده و سلامت دام و طیور تأمین شده و مانع از بروز مشکلات بیشتر خواهد شد.