کد خبر:17105
پ
۵۹۱۹۵۷۲

پزشک متخصص طب سنتی: تا زمانی که تشنه نیستید آب نخورید/ عوارض نوشیدن زیاد آب چیست؟

از دیدگاه طب سنتی، مشکلات پوستی می‌تواند بر اثر عوامل مختلفی نظیر خورد و خوراک نامناسب، سوءهاضمه، یبوست، مشکلات کبدی و حتی رحمی ایجاد شود و می‌تواند در هر فصل و سن و سالی بروز کند. فاخره بهبهانی: دکتر فاطمه نجات‌بخش، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرآنلاین […]

از دیدگاه طب سنتی، مشکلات پوستی می‌تواند بر اثر عوامل مختلفی نظیر خورد و خوراک نامناسب، سوءهاضمه، یبوست، مشکلات کبدی و حتی رحمی ایجاد شود و می‌تواند در هر فصل و سن و سالی بروز کند.

فاخره بهبهانی: دکتر فاطمه نجات‌بخش، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرآنلاین می‌گوید: سبک زندگی سالم از جمله تغذیه، خواب و ورزش مناسب، رابطه مستقیم بر سلامت پوست دارد. آن‌چنان که مشکلات معده و گوارش و یبوست باعث ایجاد اخلاط بد در کبد می‌شود، می‌تواند سبب بروز افتادگی، شل شدگی، چین و چروک، خال‌ها و خشکی پوستی نیز شود. بنابراین رعایت مواردی که باعث می‌شود هضم و جذب غذا بهتر انجام شود نکته کلیدی در پیشگیری از مشکلات پوستی است.

در این مواقع آب نخورید

در میان افراد جامعه باوری وجود دارد که مصرف جرعه جرعه آب، سبب نفوذ آب به زیر پوست و طراوت و شادابی این بافت می شود. اما به گفته دکتر نجات بخش نوشیدن آب هم اصولی دارد و در صورتی که آن اصل ها رعایت نشود حتی آب هم می تواند برای پوست مضر باشد. نوشیدن ناشتای آب سرد برای کبد مضر است و باعث مشکلات پوستی می‌شود. بهتر است از نیم‌ساعت قبل تا یک‌ساعت بعد از غذا، آب و نوشیدنی مصرف نشود، مگر کسانی که گرمی معده و بی‌اشتهایی یا سنگ کلیه و صفرا دارند. نوشیدن آب، بعد و داخل حمام و پس از خوردن میوه مضر است. حین و بلافاصله بعد از ورزش، نوشیدن آب سرد به کبد آسیب می‌رساند. مصرف آب قبل و در حین خواب و بعد از نزدیکی مضر است. تا زمانی که تشنه نیستید آب نخورید. مصرف زیاد آب در زمان غیر از تشنگی باعث زیاد شدن بلغم و در نتیجه شل شدن پوست و افتادگی آن و پف زیر چشم می‌شود.

پزشک متخصص طب سنتی: تا زمانی که تشنه نیستید آب نخورید/ عوارض نوشیدن زیاد آب چیست؟

کبد را جدی بگیرید

همیشه گفته می‌شود که اگر پوست بدی دارید از عملکرد نادرست کبد است. دکتر نجات بخش می گوید: مشکلات پوستی مثل خشکی پوست همیشه از کبد نشات نمی‌گیرد اما کبد با بیماری‌های پوستی ارتباط تنگاتنگ دارد. هضم دوم غذا در کبد انجام و اگر در این هضم اختلالی ایجاد شود می‌تواند از دلایل بروز مشکلات پوستی نظیر پسوریازیس، کهیر، خارش، اگزما و حتی افتادگی، چروکیدگی، پیری و لک‌های پوستی باشد که نیاز به پاکسازی کبد است. نکته مهم اینکه افراد خودسرانه به درمان نپردازند.

مصرف داروهایی که برای پاکسازی کبد در فضای مجازی معرفی می‌شود اصلا به شیوه خودسرانه مورد توصیه نیست. برای پاکسازی کبد جهت رفع مشکل پوستی باید یک بسته درمانی اعم از داروهای موضعی، داروهای خوراکی و دستورات غذایی رعایت شود تا درمان کامل شود. دستورات غذایی مانند دستورات دارویی دارای احتیاط‌هایی هستند و گاهی شروع و یا ادامه دادن آن‌ها می‌تواند خطرناک باشد. بنابراین تجویز و مدت مصرف‌شان باید توسط متخصص طب سنتی انجام و مشخص شود.

منبع
خبرآنلاین
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید