مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان گفت: برای انجام اقدامات عمرانی ۵ بخش آفرینش، احیا و بازآفرینی، پویاسازی و برندسازی بهعنوان سیاست تعریف شده است و معتقدم روایتهای تخت فولاد را نمیتوان از کالبد آن جدا کرد، در این راستا چالش عمده این است که به تخت فولاد نگاه صرفا عمرانی داشته باشیم.
سیدعلی معرکنژاد امروز _پنجشنبه بیستوچهارم خرداد_ در چهارمین نشست از سلسله نشستهای تجربه شهر با موضوع «مجموعه تاریخی فرهنگی و مذهبی تخت فولاد» اظهار کرد: در مجموعه تخت فولاد تجربههای موفقیتآمیز و البته تجربیات شکست خورده را داشتیم و تجربیاتی نیز وجود دارد که اگر بازمیگشتیم، آن را انجام نمیدادیم و البته بر بعضی تجربیات دیگر تمرکز میکردیم.
وی با بیان اینکه در دوران مسئولیتی که در مجموعه تخت فولاد داشتم، سعی شد حرکت بر پایه پژوهش و برنامهریزی باشد، افزود: در این راستا نخستین کار طرح جامع تخت فولاد بود و بر این اساس همه دیدگاهها بازنگری و بهروزرسانی شد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان افزود: در ادامه بر اساس اقتضائات بودجهای در بازه زمانی پروژههایی طراحی و اجرا شد.
معرکنژاد تصریح کرد: سیاست ما این بود که به تخت فولاد نباید چیزی اضافه یا کم شود، بلکه باید خاک را از روی تخت فولاد برداریم تا برای همگان خوانا باشد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی ۵ بخش آفرینش، احیا و بازآفرینی، پویاسازی و برندسازی بهعنوان سیاست تعریف شد، گفت: معتقدم روایتهای تخت فولاد را نمیتوان از کالبد آن جدا کرد، در این راستا چالش عمده این است که به تخت فولاد نگاه صرفاً عمرانی داشته باشیم.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام شده در مجموعه تخت فولاد در زمان مسئولیت خود گفت: احداث گذر بابا رکنالدین، احیا و بازآفرینی قبور بختیاریها در تکیه میرفندرسکی، احیای بخش انتهایی تکیه کازرونی، احیای بقعه دهش و بازآفرینی گنبد آن پس از ۳۰ سال و مرمت دیوارههای مجموعه تخت فولاد از جمله این اقدامات بوده است.
وی گفت: بعضی اقدامات و پیگیریها در این مجموعه بهرغم تلاشها به نتیجه نرسیده است که از جمله آنها کاروانسرای فراموششده ملک و بقعه میرزا رفیعا است.
معرکنژاد گفت: در حوزه فرهنگی نیز نخستین اقدام، استانداردسازی فعالیتها بود که در این راستا استانداردسازی زیرساختهای گردشگری در تخت فولاد را آغاز کردیم.
وی انتشار مجله گردشگری و ۵ جلد کتاب داستان کوتاه، برنامههای «از یاد نرفتنیها» و «ناگفتنیهای تخت فولاد»، طراحی نقشه گردشگری برای اولین بار، برگزاری برنامههای سحر ماه مبارک رمضان در تخت فولاد به مدت سه سال، برنامه نام و نشان، کسب رتبه کشوری مجموعه تخت فولاد در حوزه گردشگری، تفاهمنامه خواهرخواندگی و وصل قبرستانهای تاریخی کشور با تخت فولاد برای اینکه زندگی در آن پایدار باشد، از دیگر فعالیتهای انجام شده است.