اصفهان
12°C
کد خبر:28129
پ
۱۷۱۴۲۲۴۳۶

«مدرسه‌سازی» به گفتمان عمومی اصفهانی‌ها تبدیل شده است

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز اصفهان گفت: روند مدرسه‌سازی در استان با توجه به افزایش تعداد خیرین به گفتمان عمومی و مسوولیت اجتماعی اهالی این خطه تبدیل شده است. فریدالدین عبدیزدان روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اینک تمام بخش‌های اقتصادی و اجتماعی استان شامل کارخانه‌ها، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، سازمان‌های مردم نهاد و دیگر بخش‌ها […]

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز اصفهان گفت: روند مدرسه‌سازی در استان با توجه به افزایش تعداد خیرین به گفتمان عمومی و مسوولیت اجتماعی اهالی این خطه تبدیل شده است.

فریدالدین عبدیزدان روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اینک تمام بخش‌های اقتصادی و اجتماعی استان شامل کارخانه‌ها، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، سازمان‌های مردم نهاد و دیگر بخش‌ها به کار نیک‌ مدرسه‌سازی روی آورده‌اند.

 

«مدرسه‌سازی» به گفتمان عمومی اصفهانی‌ها تبدیل شده است

وی با اشاره به تغییر روند مدرسه سازی صرف به مدرسه های «محله محور» گفت: در این رویکرد، احداث ‌مدرسه در هر محله با کاربرد امکان استفاده عموم ساکنان محل در ساعت‌های خارج از شیفت مدرسه، از فضاهای ورزشی، کتابخانه و نمازخانه تغییر یافته است.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز اصفهان افزود: امروز خیرین در کنار مدرسه‌سازی به «مدرسه‌یاری» و «مدرسه‌داری» هم برای تامین تجهیزات و امکانات مراکز آموزشی و همچنین زیرپوشش قراردادن دانش‌آموزان نیازمند هم می‌پردازند.
وی ‌خاطرنشان‌ کرد: اکنون عملیات احداث یکهزار کلاس درس توسط خیرین بخش‌های اقتصادی، هنرستان‌های همجوار با بخش صنعت و انعقاد تفاهمنامه استقرار پنل‌ خورشیدی در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه در دستور کار خیرین استان قرار دارد.

مجمع خیرین مدرسه‌ساز اصفهان در سال ۱۳۷۸ بمنظور جذب هرچه بیشتر خیران و ساماندهی کمک‌های مردم در حوزه مدرسه‌سازی تشکیل شد؛ این مجمع با یک‌ هزار و ۵۰۰ عضو در ۱۶ شهرستان استان فعال است.

 

احداث هشت مدرسه محله‌محور در اصفهان
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان نیز در این نشست خبری از احداث‌ هشت مدرسه محله‌محور در استان خبر داد و گفت: مدرسه‌های محله‌محور بعد از ساعات اداری تعطیل نمی‌شوند و از سالن آمفی‌ تئاتر، فضای ورزشی، کتابخانه و نمازخانه آنها برای مردم‌ هر محله استفاده می‌شود.
ناصر فتحی خاطرنشان‌ کرد: مدارس محله‌محور، تنها در شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت ساخته می‌شوند و باید حداقل ۲۴ و حداکثر ۳۶ کلاس داشته باشند و از ۷۰۰ تا هزار دانش‌آموز را پوشش دهند.
فتحی همچنین به اجرای طرح «نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزش و پرورشی با مشارکت مردم» اشاره‌ کرد و گفت: این طرح بدنبال توسعه طرح های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم است.
وی یادآور شد: اکنون‌ مدرسه‌سازی به گفتمان نخست و اصلی دولت تبدیل شده است و توجه ویژه دولت چهاردهم به حوزه آموزش‌ و پرورش، بی‌نظیر است.
مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان گفت: در ۹ ماه امسال ۱۰۲ پروژه آموزشی و پرورشی با ۵۷۵ کلاس به آموزش و پرورش تحویل داده شده است.
وی یادآور شد: از مجموع این پروژه‌ها، ۱۴ پروژه با ۳۶ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و مابقی پروژه‌ها توسط خیرین و با مشارکت آنها احداث شده است.

اکنون حدود یک میلیون دانش‌آموز در ۶ هزار واحد آموزشی استان اصفهان مشغول تحصیل هستند.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید