به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ۲ واحد از هشت واحد نیروگاه شهید منتظری از یک هفته پیش پیرو مصوبات ملی دیسپاچینگ برق و گاز کشور از سوخت مازوت استفاده میکنند.
منصور شیشهفروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه در پنج واحد نیروگاه در زمان حاضر از سوخت گاز استفاده میشود، گفت: نیروگاه شهید منتظری یکهزار و ۶۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق دارد که در زمان حاضر یکهزار و ۴۰۰ مگاوات برق تولید میکند.
نیروگاه شهید منتظری اصفهان در مجموع دارای هشت واحد هر یک به ظرفیت ۲۰۰ مگاوات است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدیریت استان تا پنجشنبه هفته گذشته مجوزی برای مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شهید منتظری صادر نکرده بود اما با مصوبات ملی دیسپاچینگ گاز و برق کشور(مرکز کنترل سیستم قدرت برق و گاز) و با توجه به ورود سامانه هوای سرد به کشور و ناترازی که در زمینه گاز وجود دارد به این نیروگاه ابلاغ شد که از سوخت مازوت استفاده کند.
شیشهفروش اضافه کرد: با مصوبه ملی دیسپاچینگ برق و گاز، همه نیروگاه های کشور مکلف شدند در این زمینه اقدام کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: طبق مصوبات ستاد کاهش آلودگی هوا، سازمان محیط زیست موظف شده است نظارت کامل بر نیروگاه ها داشته باشد تا در شرایط اضطرار حداقل مصرف مازوت را داشته باشند.
شیشهفروش اضافه کرد: مدیریت استان در ستاد کاهش آلودگی هوا این موضوع را پیگیری کرد که در شرایط اضطرار آلودگی هوا، مصرف مازوت در نیروگاه شهید منتظری اصفهان به حداقل برسد و اداره کل حفاظت محیط زیست نیز بر این موضوع نظارت داشته باشد.
وی گفت: تاکید ما این است که با توجه به شرایط شهر اصفهان و نزدیکی آن به نیروگاه شهید منتظری باید دیسپاچینگ کشوری به شکلی برنامهریزی کند که گاز پایدار برای این نیروگاه تامین شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه وزارت نیرو و شرکت توانیر باید پیگیر ترکیبی شدن سوخت نیروگاه شهید منتظری باشند، تصریح کرد: در مرحله بعد نیز امکان جابهجایی این نیروگاه به خارج از شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان باید مورد بررسی قرار گیرد.