غرفه صنایع دستی استان اصفهان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در تهران آغاز بکار کرد.
غرفه صنایع دستی اصفهان با حضور ۳۵ هنرمند برتر ملی و بین المللی استان صبح پنجشنبه در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در تهران آغاز بکار کرد.
استان اصفهان امسال در نمایشگاه ملی صنایع دستی ۲۱ غرفه دارد که پنج غرفه مربوط به بخش خصوصی است.
غرفه صنایع دستی اصفهان امسال در فضایی به مساحت ۹۳۰ مترمربع برپا شده است که بزرگترین مجموعه نمایشگاهی در سیو هفتمین دوره نمایشگاه ملی صنایع دستی در تهران بشمار میرود.
تغییر رویکرد سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی
در حاشیه افتتاح سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که از غرفه استان اصفهان بازدید میکرد در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این دوره از نمایشگاه شاهد تغییر رویکردها نسبت به دورههای قبل هستیم و این تغییر ثمره تجربیات نمایشگاههای ملی و استانی و حتی نمایشگاههای شهرستانی است که مستندنگاری شده و بر اساس شاخصها، مولفههایی را احصا و به صورت یک ایین نامه به ادارات کل استانها ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: این آئین نامه حامی شرایط همه کسانی است که شرکت میکنند و از نوع غرفه، پذیرایی، انتخاب محصولات و هویت خود را سعی کرده در یک سیستم تعریف کند.
لزوم توانمندسازی کسبوکارها در حوزه صنایع دستی
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر لزوم توانمندسازی کسب و کار در حوزه صنایع دستی، خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به این امر کمک میکند ضمن اینکه برندسازی از اصلیترین حلقههای زنجیره توانمندسازی کسب و کار است.
همچنین امیر کرم زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان در حاشیه افتتاح سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با اشاره به اینکه سهم صادرات صنایع دستی استان در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۷.۵ میلیون دلار بود که در سال ۱۴۰۲ به ۱۵ میلیون دلار رسید، اظهار داشت: به رغم رشد صد در صدی صادرات صنایع دستی استان اما همچنان با شرایط ایدهآل در بازار صنایع دستی فاصله بسیاری داریم.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا به غیر از اقدامات حمایتی، معرفی تجار و علاقه مندان در حوزه صنایع دستی، نیاز به دیده شدن دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به تنوع صنایع دستی این استان، ابراز داشت: اصفهان با دارا بودن ۱۹۶ رسته صنایع دستی، دو سوم رشتههای صنایع دستی جهان را به خود اختصاص داده است و ۶۰ هزار هنرمند صنایع دستی در استان وجود دارد.
کرم زاده تاکید کرد: نیاز است که صنایع دستی ما برای بهتر دیده شدن در نمایشگاههای خارجی و بین المللی شرکت کنند.
سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی از ۲۳ تا ۲۶ آبان از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ بعد از ظهر در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران پذیرای علاقهمندان است.