کد خبر:23208
پ
۱۵-۶۴۰×۴۵۰
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر اصفهان خبر داد

صرفه‌جویی ۸۰ میلیارد تومانی در ترمیم پیاده‌روهای شهر اصفهان

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بررسی قراردادهای مشارکتی شهرداری و پروژه‌های عمرانی این کلان‌شهر گفت: در انجام این پروژه‌ها شاهد صرفه‌جویی حدود ۸۰ میلیارد تومانی در اجرای پیاده‌روها در سال گذشته بودیم. رسول میرباقری با مروری بر فعالیت‌های کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی […]

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بررسی قراردادهای مشارکتی شهرداری و پروژه‌های عمرانی این کلان‌شهر گفت: در انجام این پروژه‌ها شاهد صرفه‌جویی حدود ۸۰ میلیارد تومانی در اجرای پیاده‌روها در سال گذشته بودیم.

رسول میرباقری با مروری بر فعالیت‌های کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: از زمان آغاز به کار این کمیسیون در دوره ششم شورای اسلامی شهر، کارگروه‌های متعددی با توجه به وظایف کمیسیون تشکیل شده است.

وی افزود: این کارگروه‌ها شامل کارگروه شهرسازی، کارگروه بافت تاریخی، کارگروه پروژه‌های عمرانی و کارگروه بازآفرینی بوده و به‌صورت منظم و پیوسته تشکیل جلسه داده است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: بسیاری از این کارگروه‌ها به‌صورت هفتگی یا دو هفته یک‌بار برگزار شده و تمرکز بر پیگیری مستمر پروژه‌های خاص شهر بوده است.

میرباقری گفت: پس از تشکیل کارگروه‌ها، توجه ویژه‌ای به پروژه‌های شاخص شهر شده است که از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پروژه میدان امام علی (ع)، پروژه مرکز همایش‌ها و پروژه مهم رینگ چهارم اشاره کرد.

وی ادامه داد: این پروژه‌ها با بازدیدهای مکرر و جلسات منظم در شورای اسلامی شهر و با حضور مسئولان مربوطه پیگیری شده است و از آن‌ها درخواست شد برای رفع مشکلات مردم و پیشبرد این پروژه‌ها تلاش بیشتری انجام دهند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مشکلات مربوط به بافت تاریخی این کلان‌شهر خاطرنشان کرد: متولی بافت تاریخی وظایفی دارد که نیازمند هزینه زیادی نیست، بلکه با تقویت مشارکت مردم، جذب سرمایه‌گذار و رفع مشکلات شهرسازی و عمرانی می‌توان گام‌های مؤثری برداشت؛ در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است و شاهد پیشرفت‌هایی در بافت تاریخی هستیم.

میرباقری با اشاره به جلسات متمرکز این کمیسیون که با نظام مهندسی و در زمینه صدور پروانه‌ها و مشکلات مردم برگزار شده است، گفت: این جلسات به‌منظور بهبود خدمات‌رسانی نظام مهندسی و ایجاد شرایط بهتر برای خدمات مهندسان طراح، ناظر و مجری برگزار شده است.

وی افزود: از دیگر اقدامات مهم این کمیسیون می‌توان به تشکیل کارگروه نظارت بر پروژه‌های عمرانی اشاره کرد که به‌صورت هفتگی اعضای شورای اسلامی شهر از پروژه‌ها بازدید و کیفیت آن‌ها را نظارت می‌کردند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: بررسی قراردادهای مشارکتی شهرداری و پروژه‌های عمرانی نیز از جمله موضوعات مطرح در جلسات بوده است؛ علاوه بر این به بازدید و ترمیم پیاده‌روها و آسفالت‌ها نیز پرداخته شده که نتیجه این اقدامات صرفه‌جویی حدود ۸۰ میلیارد تومانی در اجرای پیاده‌روها در سال گذشته بوده است.

میرباقری با اشاره به جلسات مستمر درباره بازآفرینی بافت فرسوده و تاریخی شهر گفت: این جلسات با حضور شهردار و شورای عالی بازآفرینی به‌صورت منظم برگزار شده است و با وجود دفاتر تسهیلگری برای اصلاحات در بازآفرینی و دفاتر خدمات شهرسازی، تلاش شده تا مشکلات مردم در این دفاتر به‌طور جدی پیگیری شود.

وی با اشاره به بعضی از پروژه‌های مهمی که نیازمند بودجه مناسب است، ادامه داد: پروژه رینگ چهارم از پروژه‌های مهمی بوده که طی سال جاری مورد توجه ویژه قرار گرفته و بعضی آزادسازی‌ها و تأمین منابع مالی لازم برای آن انجام شده است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: با پیگیری‌های کمیسیون شهرسازی، مشکلات آزادسازی این پروژه به‌طور کامل برطرف شده و سازمان عمران با جدیت مشغول اجرای آن است.

میرباقری با اشاره به پیگیری‌های کمیسیون برای راه‌اندازی فاز نخست خط دوم قطار شهری گفت: جلساتی برای پیشبرد این پروژه برگزار شده است و علاوه بر این، پروژه‌های شاخص دیگری همچون میدان امام علی (ع) و سالن مرکز همایش‌ها از دیگر پروژه‌هایی بوده که پیگیری‌های بسیاری برای آن‌ها انجام شده است، همچنین تلاش شده است تا سالن‌های جانبی مرکز همایش‌ها تا پایان سال به چرخه خدمت وارد شود.

وی اضافه کرد: در کنار پروژه‌های کلان، توجه ویژه‌ای به پروژه‌های خرد در محلات کم‌برخوردار شهر نیز شده است و بودجه‌های مناسبی برای مناطق کم‌برخوردار در نظر گرفته و در هر محله حداقل دو تا سه پروژه تعریف شده است تا تمرکز این دوره شورای اسلامی شهر بیشتر بر رفع نیازهای این محلات باشد.

منبع
ایمنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید