مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان با اشاره به احداث فاز سوم دریاچه باغ فدک با رویکردی جدید، گفت: دریاچه باغ فدک چیتگر اصفهان میشود.
مهدی سلطانآقایی گفت: باغ فدک یکی از ظرفیت های سبز شمال اصفهان است اما هنوز به نقطه ایده آلی که برای خدمتگزاری به مردم اصفهان مدنظر است، نرسیده است. البته برای گردشگران و اسکان نوروزی ظرفیت خوبی است ولی آن چیزی که مدنظر ماست که باغ فدک قطب گردشگری شمال برای مردم اصفهان باشد، محقق نشده و اقدام جدی در این باره صورت نگرفته است.
سلطان آقایی ادامه داد: مهمترین ظرفیت گردشگری باغ فدک دریاچهای است که در سه فاز در حال احداث است که فاز یک و دو بهرهبرداری شده و فاز سوم که وسیعترین دریاچه از لحاظ وسعت به شمار میرود، در حال احداث است.
او با بیان اینکه با اجرای فاز سوم دریاچه در باغ فدک به مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع قطب گردشگری شمال شهر اصفهان ایجاد و دریاچه باغ فدک چیتگر اصفهان میشود، اضافه کرد: در پروژه فاز سوم دریاچه باغ فدک مکانهایی از جمله جزیره، رستوران، قایقرانی، آبنما، رقص نور، کافهتریا، بازارچههای سنتی، برکه ماهی، مراکز فرهنگی، کارگاههای آموزشی، پارکینگ و آمفیتئاتر روباز جانمایی شده است و با اماکن تفریحی، رفاهی که در حاشیه دریاچه ایجاد میشود.
مدیرمنطقه ۷ شهرداری تاکید کرد که با بهره برداری از این فاز، باغ فدک می تواند با تبدیل شدن به قطب گردشگری، حتی از بارترافیکی جنوب شهر و فضاهای گردشگری آن بخش از شهر کم کند.
سلطان آقایی به پروژه تعریض پل شریعتی هم اشاره کرد که طی این طرح، ۸ تا ۱۴ متر به عرض پل اضافه شد و نیوجرسی و روشنایی هم تعبیه شد و تدارک دیده شد تا مشکل خروجی اصفهان از سمت این پل حل شود هرچند هنوز بخش هایی از روکش اسفالت باقی مانده که اجرا خواهدشد.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان در ادامه با اشاره به اجرای طرح «محله من، محله زندگی» در محلات منطقه ۷ اصفهان گفت: در این طرح واحدهای عمرانی، امور شهر، فضای سبز و ترافیک طی یک هفته در محلات مختلف حضور پیدا میکنند و بهصورت ویژه به پیگیری مطالبات شهروندان و رفع مشکلات و چالشهای موجود در محلات میپردازند.
به گفته سلطان آقایی، این طرح اسفند سال گذشته در سطح محلات منطقه ۷ شهرداری اصفهان آغاز و تا کنون در شش محله اجرا شده و با بهرهگیری از ظرفیت همراهی و مشارکت شهروندان در سطوح مختلف واحدهای اجرایی شهرداری و با هدف ارتقای سطح خدمترسانی به محلات اجرا میشود.
لکهگیری آسفالت معابر، ترمیم پیادهروها و بازسازی جداول معیوب در سطح محله هم از جمله اقدامات عمرانی است که در راستای همین طرح و در محلات منطقه ۷ اجرا می شود.
سلطانآقایی با بیان اینکه در این طرح در حوزه فضای سبز اقداماتی از جمله واکاری، گلکاری و ساماندهی باغچهها، بوستانها و پارکهای محلی صورت خواهد گرفت، گفت: در حوزه امور شهر نیز تیمهای مختلف نسبت به شستوشوی معابر، پاکسازی سطح محل از نخاله و ساماندهی زمینهای بایر اقدام خواهند کرد.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به کسب رتبه اول این منطقه در ارزیابیهای کمی و کیفی بین مناطق شهرداری اصفهان در حوزههای عمران، خدمات شهری، ترافیک و فرهنگی هم گفت: در این ارزیابی ۷۰ درصد آیتمها کمی و ۳۰ درصد کیفی بوده است.
مشکلات شهرک از اتوبوس تا اتباع
سلطان آقایی در پاسخ به سوال خبرنگار «زاینده رود» درخصوص بزرگترین مشکل کنونی مدیران شهرداری منطقه ۷ و پرچالش ترین محله این منطقه هم گفت: بزرگترین مشکل ما در حال حاضر در بحث اراضی و آزادسازی هاست؛ زمین هایی که چندین مالک دارند و ما دست روی هرکدام می گذاریم، صدای چندنفر درمی آید!
پرچالش ترین محله ما هم شهرک «ولی عصر» است که به نوعی تنه به «حصه» می زند اما همه نگاه ها به حصه معطوف شده است در حالی که ما در این منطقه مشکلات فراوانی داریم؛ از کمبود شدید اتوبوس تا مشکل اتباع و مهاجرینی که روز به روز بیشتر می شوند و حضور پررنگی در این بخش از شهر دارند. ضمن اینکه عموم مردم در این منطقه خودروی شخصی ندارند و باید با وسایل حمل و نقل عمومی تردد کنند اما در بحث اتوبوس با کمبود مواجه هستیم و مشکلات و آسیب های اجتماعی هم هست که باید موردتوجه قرار بگیرد. کار به جایی رسیده که برخی دانش آموزان اتباع که در مدارس محلات دیگر ثبت نام نمی شوند در مدارس شهرک ولی عصر ثبت نام می شوند و به طورکلی اصفهانی در این منطقه خیلی کم داریم!