رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: سرانه مصرف آشامیدنی مردم این کلانشهر ۲۵ لیتر کمتر از میانگین کشوری و نشانه رعایت الگوی صحیح مصرف توسط آنهاست.
محمد نورصالحی روز یکشنبه در یکصد و هفتادمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: میانگین سرانه مصرف آب آشامیدنی در کشور ۱۹۵ لیتر در شبانهروز گزارش شده در صورتی که این آمار در اصفهان ۱۷۰ لیتر است.
وی اضافه کرد: مردم این دیار همواره در زمان کمبود آب رفتار نجیبانه داشتهاند اما این موضوع نباید موجب نادیده گرفتن حق آنها شود.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان کمبود آب در فصول گرم سالهای گذشته خاطرنشان کرد: بویژه در ۲ سال گذشته در بسیاری از روزها، آبرسانی در برخی از نقاط استان با تانکر صورت گرفته است.
نورصالحی افزود: حتی با این رخدادها، صدای مردم این خطه بلند نشده است و آنها با مسوولان و با هدف رفع چالشها همکاری کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار، هنگام تابستان و در زمان اوج مصرف، استان اصفهان با کمبود بیش از ۳.۷ مترمکعب بر ثانیه آب مواجه خواهد بود.
رییس شورای شهر اصفهان تاکید کرد: منافع همه افراد دارای حقابه در زایندهرود باید لحاظ شود و در نهایت شاهد جریان دائمی این رودخانه باشیم.
نورصالحی با اشاره به «سرمایهگذاری برای تولید» بعنوان شعار سال اظهار امیدواری کرد که شاهد رشد و رونق سرمایهگذاری و بدنبال آن بهبود اشتغال و رفاه و آسایش مردم منطقه باشیم.
عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در جلسه امروز گفت: فعالیت دائمی ستاد سفر در طول سال در این کلانشهر ضروریست تا بدین وسیله انواع تسهیلات به گردشگران ارائه شود.
احمد شریعتی اضافه کرد: چابهار سیستان و بلوچستان دارای ستاد دائمی سفر فعال است اما اصفهان برغم برخورداری از رتبه چهارم اسکان مسافر در سطح کشور از چنین امکانی بهرهمند نیست.
سخنگوی شورای شهر اصفهان نیز از موافقت پارلمان شهری این دیار با افزایش سهم اداره کل امور اتباع استانداری از بهای خدمات دریافتی از مهاجران خبر داد.
علی صالحی خاطرنشان کرد: تاکنون بخشی از خدمات توسط شهرداری و بخشی توسط اداره کل امور اتباع ارائه میشد، به این صورت که ۷۰ درصد از عدد حداقلی حاصل از این عوارض سهم شهرداری و ۳۰ درصد سهم اداره کل اتباع بود اما این تقسیمبندی از امروز بصورت ۵۰ درصد مساوی خواهد شد.
وضعیت کمآبی در استان اصفهان به یکی از چالشهای اساسی این خطه تبدیل شده است تا جایی که تأمین آب آشامیدنی بویژه در فصول گرم سال با اختلال روبهرو میشود.
تنش آبی استان در کنار خشکی مستمر زایندهرود، افزایش پدیدههای مخربی همچون فرونشست زمین، ریزگردها و دیگر معضلات زیست محیطی را به همراه داشته است.
بنا بر اعلام سازمان هواشناسی اصفهان، با توجه به کاهش بارش کمتر از نرمال در منابع آبی و ذخایر نامناسب و پیش بینی بارشهای کمتر از نرمال در فصل بهار، شرایط وقوع تنش شدید آبی در منابع آبی استان بویژه در ماههای گرم سال وجود دارد.
کاهش بارش در تمام مناطق استان بویژه در حوضه زایندهرود نسبت به سال آبی گذشته محسوس است ضمن این که کاهش نزولات جوی در سال آبی جاری در مقایسه با مقادیر بلندمدت در تمام مناطق استان بویژه حوضه یاد شده، محسوس به شمار میرود.