اصفهان
11°C
کد خبر:31926
پ
۱۶۹۶۷۶۱۲۶_۳۲۷۹۹۱
در سال گذشته انجام شد

رسیدگی به ۵۸۰۰ تماس با ۱۳۷ درباره فعالیت دستفروشان در شهر اصفهان

رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان گفت: سال گذشته بیش از ۴۰۰۰ مورد فرد دستفروش و ۵۸۰۰ خودروی دستفروش به سامانه ۱۳۷ گزارش شد که همکاران ما در مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان این موارد را به‌صورت فوری پیگیری و برطرف کردند. محمدتقی رفیعی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های مرکز ۱۳۷ موضوع دست‌فروشی در سطح شهر […]

رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان گفت: سال گذشته بیش از ۴۰۰۰ مورد فرد دستفروش و ۵۸۰۰ خودروی دستفروش به سامانه ۱۳۷ گزارش شد که همکاران ما در مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان این موارد را به‌صورت فوری پیگیری و برطرف کردند.

محمدتقی رفیعی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های مرکز ۱۳۷ موضوع دست‌فروشی در سطح شهر است؛ این موضوع از جنبه‌های مختلفی به‌عنوان تخلف و در مواردی به‌عنوان جرم قابل بررسی است.

وی با اشاره به تماس‌های شهروندان درباره دست‌فروشی افزود: دست‌فروشی چه به‌صورت فردی و چه به‌صورت خودرویی، موجب بروز مزاحمت، سد معبر، حتی خطرات جانی به‌ویژه در معابر اصلی و بزرگراه‌ها می‌شود؛ بر اساس بند ۲ تبصره یک ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، شهرداری وظیفه برخورد با این موارد را دارد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به مشکلات اجتماعی ناشی از این پدیده گفت: بعضی از این موارد منجر به نزاع‌های خیابانی میان دست‌فروشان ساماندهی‌شده و ساماندهی نشده، می‌شود؛ البته نگاه همدلانه بعضی شهروندان به وضعیت اقتصادی دست‌فروشان قابل درک است، اما باید به‌صورت قانونی و کلان به این موضوع نگریسته شود.

رفیعی ادامه داد: در بعضی مناطق فعالیت‌های دست‌فروشی به‌صورت سازماندهی‌شده و برنامه‌ریزی‌شده انجام می‌گیرد که برخورد با این موارد نیازمند رویکردی متفاوت است.

وی با اشاره به آمارهای سال گذشته بیان کرد: بیش از ۴۰۰۰ مورد فرد دست‌فروش و ۵۸۰۰ مورد خودروی دست‌فروش به سامانه ۱۳۷ گزارش شد کا همکاران ما در مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان این موارد را به‌صورت فوری پیگیری و برطرف کردند.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به ماهیت سیار بودن دست‌فروشی گفت: در بعضی موارد یک شهروند ۱۸۶ مرتبه با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته‌است؛ دلیل این حجم از تماس‌ها لزوماً تعداد زیاد دست‌فروشان نیست، بلکه ناشی از جابه‌جایی سریع آن‌ها است که کار را برای رسیدگی پیچیده‌تر می‌کند؛ برخی از آن‌ها از مرز یک منطقه به منطقه دیگر منتقل می‌شود و در معابر مجاور دوباره به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

رفیعی با اشاره به اهمیت موضوع از منظر زیبایی‌شناسی شهری گفت: این وضعیت با شأن شهر اصفهان هم‌خوانی ندارد و زیبنده آن نیست که امیدواریم با همکاری شهروندان و دستگاه‌های اجرایی، ساماندهی مناسب و قانونی برای این موضوع حاصل شود.

وی خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده موارد مشابه با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند یا از طریق شبکه‌های اجتماعی «isf۱۳۷@» نظرات و گزارش‌های خود را ارسال کنند تا در راستای تصمیم‌سازی بهتر برای مدیریت شهری مورد استفاده قرار گیرد.

منبع
ایمنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید