کد خبر:20012
پ
۱۹۸۳۱۷۰۱_۱۳۸

تولید سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در خور و بیابانک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در شهرستان خور و بیابانک تولید می‌شود.  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک به مناسبت روز ملی خرما گفت: بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در سال از حدود ۵۰۰ هکتار از نخلستان‌های این شهرستان تولید می‌شود.  ابولقاسم جعفری […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در شهرستان خور و بیابانک تولید می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک به مناسبت روز ملی خرما گفت: بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در سال از حدود ۵۰۰ هکتار از نخلستان‌های این شهرستان تولید می‌شود.

 ابولقاسم جعفری افزود: در نخلستان‌های شهرستان خور و بیابانک انواع بومی کرمانی، قصب، خارک، سهشکن، کلوخ پشن، زارشک، تمو، هشکنو و خدشکن تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان خوروبیابانک ازنظر سطح و میزان تولید سطح اول تولید خرما را به خود اختصاص داده گفت: واریته‌های (جوانه های) وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب، زاهدی، مضافتی، مجول، برهی و پیارم است.

منبع
باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید