فرماندار تیران و کرون گفت: تقویت سرمایهگذاری کشاورزی در این شهرستان مستلزم تشکیل اتحادیه صنفی و کار مشارکتی است.
علی محمدیکیا، امروز(یکشنبه، ۱۵ بهمن) در آیین افتتاحیه یک باب گلخانه سبزی و صیفی و خانه مددجویی، اظهار کرد: توسعه کشاورزی مدرن با احداث گلخانهها و کاشت گیاهان دارویی در تیران و کرون ایجاد شده و این اتفاق علاوه بر افزایش تولید، اشتغال در عرصههای مختلف را به همراه داشته است.
وی افزود: تشکیل اتحادیه صنفی مثل شرکت تعاونی گلخانه داران علاوه بر هم افزایی امکان و توانایی خرید بذر و تجهیزات مورد نیاز به فعالیت مشارکتی و مدیریت بازار نیز کمک میکند.
به گزارش ایسنا، فرماندار تیران و کرون بهرهگیری از تکنولوژیهای روز را مهم خواند و یادآور شد: اتحادیههای صنفی در این عرصه به کشاورزان و سرمایهگذاران کمک میکنند تا بتوانند از این ظرفیت با مدلهای روز استفاده کنند.
به گفته وی، عدم بستهبندی، برند سازی و فراوری تولیدات در تیران و کرون، میزان سوددهی به کشاورزان و تولیدکنندگان را کاهش داده است.
محمدی کیا در بخشی از سخنان خود به حمایتهای اجتماعی فعالان اقتصادی شهرستان اشاره کرد و گفت: علاوه بر فرصتهای تولیدی، اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه در محرومیتزدایی و رفع نیازها نیز کمک میکنند.
وی کمک به ایتام، خانوادههای نیازمند، توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان، مسکن مددجویی، مدرسهسازی و فعالیتهای فرهنگی را از جمله فعالیتهای اجتماعی فعالان اقتصادی در تیران و کرون بیان کرد.
نیاز مسکن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
همچنین رئیس کمیته امداد تیران و کرون در تحویل خانههای مددجویان این نهاد با اشاره به نیاز مسکن مددجویان و اقشار آسیبپذیر گفت: در حال حاضر ۳۰ پروژه مسکن مددجویی در این شهرستان در حال احداث است.
اردشیر فرخ وند ادامه داد: ۱۰ باب از آن تحویل مددجویان شده و ۱۰ باب دیگر نیز تا پایان سال تکمیل خواهد شد.
وی یادآور شد: برای احداث خانههای افراد تحت پوشش کمیته امداد یک میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض و ۵۰۰ میلیون ریال وام قرضالحسنه از سوی این نهاد اختصاص مییابد.
رئیس کمیته امداد تیران و کرون با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در برخی پروژهها مشارکت میکند، افزود: در برخی از پروژهها آورده مددجو و کمک خیران نیز وجود دارد.