کد خبر:25887
پ
۱۷۱۵۸۱۶۱۵

ترمیم راه‌ها و روشنایی معابر، بیشترین مطالبه مردم اصفهان از اداره راهداری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: عمده‌ترین مطالبه مردم استان که در سامانه «سامد» (ارتباطات مردم و دولت) مطرح شده، ترمیم و روکش آسفالت راه و جاده‌های اصلی و فرعی روستایی و شهری و روشنایی معابر است. فرزاد دادخواه روز چهارشنبه پس از حضور در مرکز سامد استان اصفهان و ارتباط با […]

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: عمده‌ترین مطالبه مردم استان که در سامانه «سامد» (ارتباطات مردم و دولت) مطرح شده، ترمیم و روکش آسفالت راه و جاده‌های اصلی و فرعی روستایی و شهری و روشنایی معابر است.

فرزاد دادخواه روز چهارشنبه پس از حضور در مرکز سامد استان اصفهان و ارتباط با تعدادی از شهروندان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دیگر موارد و مطالبه‌های مطرح شده از سوی مردم در ارتباط با سامانه سامد، مربوط به احداث پل خارج شهر، نصب تابلو و سرعت‌گیر، چالش‌های مرتبط با تردد خودروهای سنگین و کارت هوشمند سوخت بود.

وی ادامه داد: تعدادی از مسوولان شوراهای شهرها و روستاها و رانندگان استان نیز امروز از طریق ارتباط با سامانه سامد، مشکلات خود در زمینه راه های اصلی و روستایی، ناوگان عمومی و باربری و کارت هوشمند سوخت رانندگان را مطرح کردند.
دادخواه با بیان اینکه حضور در مرکز سامد استان به‌منظور ارتقای پاسخگویی، تکریم شهروندان و ارتباط مدیران دولت با مردم انجام شد، گفت: امروز با ۱۹ نفر از شهروندان استان از جمله از فلاورجان، کاشان، آران و بیدگل، نایین، میمه و شهر اصفهان درباره مسائل مرتبط با حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت و گو شد.

 سامانه ارتباطات مردم و دولت(سامد) با هدف دریافت، ثبت و رسیدگی به درخواست‌های مردم از طریق مسوولان راه‌اندازی شده است.
این سامانه با شماره تلفن ۱۱۱ در زمره کانال‌های ارتباطی مردم با مسوولان است بطوری که از هر نقطه کشور که با این شماره تماس گرفته شود بطور خودکار با سایت پاسخگویی سامد استان مربوطه تماس برقرار خواهد شد.

استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز به‌عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه اول حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.

بیش از ۶۰ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر استان اصفهان فعالیت می‌کنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان کشور را شامل می‌شوند.

حدود ۵۱۰ شرکت حمل‌ و نقل بار، هفت پایانه حمل بار، ۳۲ پایانه جابه‌جایی مسافر، ۱۲ مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۵۴ مجتمع بین‌راهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید