اصفهان
27°C
کد خبر:29423
پ
۲۰۳۶۱۹۹۹_۹۲۱

تأکید بر همکاری صدا و سیمای اصفهان و استانداری در تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای

در دیدار معاون استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با استاندار اصفهان، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و هنری این استان در تولیدات رسانه‌ای ملی تأکید شد. اجرای سند تحول رسانه ملی، عدالت رسانه‌ای و توجه به مناطق کم‌برخوردار از جمله محور‌های این گفت‌و‌گو بود. معاون استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی […]

در دیدار معاون استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با استاندار اصفهان، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و هنری این استان در تولیدات رسانه‌ای ملی تأکید شد.

اجرای سند تحول رسانه ملی، عدالت رسانه‌ای و توجه به مناطق کم‌برخوردار از جمله محور‌های این گفت‌و‌گو بود.

معاون استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر فرهنگی، هنری، علمی و تمدنی اصفهان، بر لزوم بهره‌گیری از این پتانسیل در رسانه ملی تأکید کرد.

مهدی کیخا در این نشست، اجرای سند تحول رسانه ملی را گامی مهم در مسیر تقویت جایگاه رسانه در کشور دانست و افزود: «سند تحول، نقشه راهی است که با تکیه بر عدالت رسانه‌ای، ارتقای کیفیت برنامه‌ها، افزایش اثرگذاری و توجه ویژه به ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای، رسانه ملی را به سازمانی پویا، مردمی و تأثیرگذار تبدیل خواهد کرد.»

وی با تأکید بر این که صدا و سیما تمامی ظرفیت‌های خود را برای تحقق این سند به کار گرفته گفت: «استان‌هایی مانند اصفهان که از پیشینه‌ای غنی و تمدنی برخوردارند، می‌توانند در تحقق اهداف این سند نقش کلیدی ایفا کنند. رسانه ملی مصمم است که چهره واقعی ایران فرهنگی و تمدنی را به بهترین شکل به تصویر بکشد.»

کیخا با اشاره به جایگاه این لهجه در فرهنگ و هنر کشور، گفت: «لهجه اصفهانی یکی از دلنشین‌ترین گویش‌های ایرانی است که تاکنون در آثار نمایشی کمتر به آن پرداخته شده است.

تولید سریالی که در آن این لهجه زیبا و اصالت فرهنگی اصفهان نمود داشته باشد، گامی مهم در راستای تقویت هویت ملی و محلی خواهد بود.»

وی از استاندار اصفهان خواست تا استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه با صدا و سیمای مرکز اصفهان همکاری کنند تا این پروژه مهم به مرحله اجرا برسد.

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، ضمن قدردانی از اقدامات رسانه ملی، اجرای سند تحول در صدا و سیما را اقدامی ارزشمند در مسیر عدالت رسانه‌ای دانست و گفت: «یکی از مهم‌ترین پیامد‌های اجرای این سند، توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار، روستا‌ها و عشایر است که موجب کاهش مهاجرت معکوس و تقویت هویت بومی خواهد شد.»

وی افزود: «صدا و سیمای استان اصفهان در انعکاس فعالیت‌های دولت، پوشش رویداد‌های استانی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی عملکرد قابل قبولی داشته است. بدون شک، تقویت تولیدات رسانه‌ای محلی و افزایش سهم استان‌ها در شبکه‌های سراسری، موجب تعمیق ارتباط مردم با رسانه خواهد شد.»

استاندار اصفهان در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه این استان در عرصه ملی و بین‌المللی، اظهار داشت: «اصفهان، به‌عنوان نگین ایران‌زمین، از ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه گردشگری، صنایع دستی، علم و فناوری برخوردار است. با توجه به برگزاری رویداد‌های ملی و بین‌المللی در این استان، ضروری است که رسانه ملی جایگاه ویژه‌ای برای انعکاس این رویداد‌ها در کنداکتور شبکه‌های سراسری در نظر بگیرد.»

وی تصریح کرد: «استانداری اصفهان آمادگی هرگونه همکاری را برای تولیدات فاخر رسانه‌ای دارد و از برنامه‌هایی که به معرفی تاریخ، فرهنگ و دستاورد‌های این استان کمک کند، حمایت خواهد کرد.»

مسئولان دو نهاد ابراز امیدواری کردند که با اجرای سند تحول رسانه ملی، شاهد ارتقای سطح تولیدات رسانه‌ای، توسعه عدالت رسانه‌ای و تقویت ارتباط صدا و سیما با استان‌های کشور باشیم.

 

منبع
استانداری اصفهان 
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید