مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: بیش از پنج هزار میلیارد ریال اعتبار برای درمان بیماران سخت درمان اصفهان در سال گذشته پرداخت شده است.
محمدحسین صفاری روز دوشنبه افزود: بیش از ۷۰ هزار نفر از بیماران سخت درمان در استان اصفهان سال گذشته از خدمات «صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج» بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه هزینه بستری و درمان ۱۵ بیماری خاص از بهمن ماه سال گذشته در مراکز درمانی دولتی رایگان شد، افزود: سکته مغزی، همودیالیز، هپاتیت سی(c)، متابولیک، تالاسمی، هموفیلی، سرطان، اوتیسم، اسپاینوموسکولار آتروفی(SMA)، مولتیپل اسکلروزیس(MS)، سیستیک فیبروزیس(CF)، هیپرتانسیون ریوی، بال پروانه(EB)، دیالیز صفاقی و مُزمن روانی از جمله این بیماری ها بوده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: یکی از سیاست های اصلی دولت سیزدهم حمایت از قشر آسیب پذیر به خصوص در حوزه سلامت بوده به نحوی که تا پیش از این، تنها ۶ بیماری در زمره بیماران خاص محسوب می شد اما اکنون ۱۰۷ بیماری مورد حمایت صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج قرار گرفته است.
صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج نخستین بار در کشور از سوی مجلس تصویب و از آبان ۱۴۰۱ ایجاد شد و سازمان بیمه سلامت متولی اجرایی شدن این قانون است.
در زمان حاضر یک میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه شده در پنج صندوق بیمه ای زیر پوشش بیمه سلامت استان اصفهان هستند که چهار هزار و ۹۰۰ موسسه تشخیصی درمانی طرف قرارداد در این استان به این افراد خدمات رسانی می کنند.
از حدود ۴۰ میلیون فرد زیرپوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از آن ها ساکن استان اصفهان هستند.همچنین از یک میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه شده زیرپوشش بیمه سلامت استان بیش از ۶۷۰ هزار نفر از آنها بیمه روستایی هستند