رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پیشنهاد میکنم بخشی از سالن اجلاس برای ایجاد موزه جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوانان اختصاص داده شود و مستندسازی ادوار مختلف جشنواره در دستور کار قرار گیرد.
مصطفی نباتینژاد امروز _یکشنبه شانزدهم مهرماه_ در صدوچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه سیوپنجمین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان برای شهر خاطره ماندگاری را به ارمغان آورد، اظهار کرد: میطلبد که بخش قابل توجهی از بودجههای فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاد، به حوزه کودک و نوجوان اختصاص پیدا کند.
وی افزود: شعار جشنواره امسال و ابتکاری که شکل گرفت، پیامآور صلح و دوستی است، نشاط معنوی و اجتماعی در کنار این پیام الگوی جدیدی را تعریف کرد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه به ابعاد بینالمللی جشنواره باید توجه شود، گفت: کودکان و نوجوانان سفیران بینالمللی هستند و نقش آنها نباید صرفاً در جغرافیای محلی خلاصه شود.
وی پیشنهاد داد: بخشی از سالن اجلاس به ایجاد موزه جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوانان اختصاص داده شود و مستندسازی ادوار مختلف جشنواره در دستور کار قرار گیرد.
نباتینژاد با بیان اینکه سامانه ۱۳۷ نیز آمادگی ارائه توضیحات به شهروندان پیرامون برگزاری بخشهای مختلف جشنواره داشته باشد، گفت: شاخص توسعه تولیدات هنری در شهر اصفهان بسیار مهم است، در این راستا باید تبیین شود که هنرمندان این شهر چه سهمی از تولیدات آثار هنری دارند.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه اصفهان شهر دوستدار کودک و نوجوانان است، افزود: اصفهان شهر گنبدهای فیروزهای و کاشیهای شکسته است، در این سالها کودکان و نوجوانان گنبدهای فیروزهای آن بودند، اما آن کاشی شکسته تصمیمگیریهای غلطی است که نتیجه آن اصفهانی است که امروز نه آب دارد و نه هوا.
وی تصریح کرد: درخواست میکنم در تقویم جشنواره، برگزاری این رویداد برای سالهای آینده در فصل داغ گردشگری برنامهریزی نشود، زیرا در این فصل ظرفیت اقامت همه هتلها کامل است، میطلبد در فصل تابستان جشنواره برگزار شود، برای دانشآموزان نیز همزمانی جشنواره با آغاز سال تحصیلی آسیبزا است.
نباتینژاد با تاکید بر ضرورت مستندسازی شاخص محور از جشنواره گفت: پیشنهاد میکنم تیمهای محتوایی و اجرایی جشنواره توأمان فرصت سفر و بازدید از جشنوارههای بینالمللی فیلم کودکان و نوجوانان دیگر کشورها را پیدا کنند و از برگزارکنندگان جشنوارههای بینالمللی مستقر در سایر کشورها هم برای الگوگیری دعوت به عمل آید.