کد خبر:2231
پ
photo_2023-08-26_03-33-39
در نشست کارگروه رسانه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شد:

ایثار و شهادت؛ فرهنگی که فضیلت پرور است

نشست کارگروه رسانه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به همت بنیاد شهید استان، شامگاه پنجشنبه در مجموعه رفاهی کوثر ملک شهر برگزارشد. مجموعه ای مجهز و باصفا در محدوده شمالی اصفهان که سال گذشته و همزمان با ۲۵ آبان ( روز ایثارِ اصفهان) و با حضور قاضی زاده هاشمی و مقامات استانی افتتاح […]

نشست کارگروه رسانه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به همت بنیاد شهید استان، شامگاه پنجشنبه در مجموعه رفاهی کوثر ملک شهر برگزارشد. مجموعه ای مجهز و باصفا در محدوده شمالی اصفهان که سال گذشته و همزمان با ۲۵ آبان ( روز ایثارِ اصفهان) و با حضور قاضی زاده هاشمی و مقامات استانی افتتاح شد.

میهمان ویژه مراسم کارگروه رسانه، حجت الاسلام موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید بود که «اصفهان» را به عنوان مقصد اولین سفر استانی خود پس از انتصاب به نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید، انتخاب کرده بود.

همزمانی اجرای مراسم با برگزاری دیدار جذاب و همیشه حساس سپاهان-استقلال جدا از ایجاد ترافیک که باعث دیر رسیدن برخی خبرنگاران شد، حساسیت های فوتبالی را هم در سالن محل نشست بوجود آورده بود هرچند در پایان مراسم و با اعلام پیروزی تیم سپاهان لبخند به لبان اکثر حضار آمد و با خیال خوش، راهی رستوران شدند.

 

این مردم هنوز پای کار هستند

قبل از حجت الاسلام موسوی مقدم، «مسعود احمدی‌نیا» مدیرکل بنیاد شهید استان پشت تربیون رفت و از نقش ویژه اهالی رسانه در توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت.

احمدی نیا به ۲۴ هزار شهید استان اشاره کرد و گفت که باید مساوی با این تعداد شهید، بتوانیم ۲۴ هزار راوی، نویسنده و خبرنگار در حوزه شهید و شهادت به جامعه تحویل بدهیم.

احمدی نیا تاکید کرد که جمعیت بالغ بر ۵ میلیونی این استان، نگاه شان به دستان نویسندگان و خبرنگارانی است که از شهدا می نویسند؛ پس باید درست بنویسند و در ترویج این فرهنگ اهتمام جدی داشته باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همچنین گفت: این استان علاوه بر ۲۴ هزارشهید، بالغ بر ۷۰ هزار جانباز و آزاده دارد. این مردم هنوز پای کار هستند و همانی هستند که جان خودشان را برای اسلام فدا می کردند. امروز هم اگر عدالت را در تمام ابعاد سیاسی و اقتصادی و … ببینند، حاضرند همه هزینه های اجرایی دولت را تقبل کنند ولی به شرطی که عدالت را در گفتار و کردار مسئولان ببینند.

احمدی نیا سپس اشاره و تاکید کرد که «امید آفرینی» که رهبرانقلاب هم به آن بارها اشاره کرده اند، باید در حوزه ایثار و شهادت نیز اتفاق بیفتد و از ابتدای حکومت اسلام و پیامبر عظیم الشأن ما تا کنون، ایثار، گذشت و مقاومت و پایداری بوده که ما را علی رغم تمامی هجمه ها و مشکلات، سر پا نگه داشته است.

احمدی نیا در ادامه خطاب به اصحاب رسانه گفت که : « این نسل، امیدشان به شماست.»

وی خاطرنشان کرد که یادمان نرود اینجا اصفهان است؛ همان شهر و استانی که بیشترین شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرده و اینجا شهری است که در برخی از مناطق آن، برای نام گذاری نام کوچه ها به نام شهدا به مشکل برمی خورده اند چون در برخی کوچه ها، ده شهید وجود داشته که کار را برای نام گذاری سخت می کرده است. مدیرکل بنیاد شهید استان در پایان صحبت های خود هم از راه اندازی میز خبرنگار در محل این بنیاد و تقویت بیش از پیش تعامل بین بنیاد شهید و اهالی رسانه خبرداد.

در ادامه نشست، دو تن از خبرنگاران به نمایندگی از جامعه رسانه به سخنرانی پرداختند و از دغدغه های کار خود در حوزه ایثار و شهادت گفتند و سپس حجت الاسلام سیدرمضان موسوی مقدم دقایقی صحبت کرد.

 

فرهنگ ایثار و شهادت؛ عرصه ای برای رسیدن به حقیقت و فضیلت

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که پیش از این مراسم به دیدار جانبازان در آسایشگاه شهید مطهری اصفهان هم رفته بود، با تسلطی قابل تحسین نسبت به بحث رسانه و کارکردهای آن، با بیان اینکه در آناتومی رسانه، پیکره و مغز آن کتاب است و دست‌هایش سینما و مطبوعات است، گفت: پاهای آن رادیو و صدا و سیماست که آن را به راه بیندازد.

حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم درباره مزیت و فضیلت های خبر خوب و بد و تفاوت های کارکردی آن گفت: « در صورتی می توانیم از خبر بد استفاده کنیم که ما را به حقیقت برساند و به سوی فضائل رهنمون کند. غربی ها اصلا به دنبال خبر خوب نمی روند و سعی می کنند با خبر بد به هدف شان برسند و این درست نقطه مقابل ماست.»

حجت الاسلام موسوی مقدم در ادامه گفت: «در رسانه به دنبال رشد حکمت و فضائل هستیم. اکنون این کار سخت است چون فضائل انسانی و اخلاقی لابلای انبوهی از رسانه ها گم شده و فناوری نیز توسعه پیدا کرده است لذا دست پیداکردن به حقیقت خیلی سخت شده است. درواقع، هجوم فرهنگ غرب در زمانه کنونی، دارد همه چیز را می بلعد.»

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که لابه لای صحبت هایش چندباری هم از اشعار اقبال استفاده کرد و او را یکی از بزرگ پرچمداران ادبیات و شعر جهان شرق نامید، گفت:« نظریه غربی می گوید رسانه باید چهاردیواری شیشه ای باشد که همه چیز عریان در آن دیده بشود و اینگونه می شود که هرخبری ولو اینکه با اخلاق و انسانیت منافات داشته باشد، به سمع و نظر بیننده و شنونده می رسد.»

حجت الاسلام موسوی مقدم سپس اضافه کرد: «یکی از عرصه هایی که می توان از آن برای رسیدن به حقیقت و فضیلت استفاده کرد، همین عرصه ایثار و شهادت است. عرصه ای که در آن از مبارزه با ظلم و همچنین جهاد و ایثار سخن گفته می شود. چکیده ارزش های اسلامی و انسانی، در وجود شهدا تجلی یافته است؛ پس اگر بخواهیم به رسانه غنا ببخشیم، در تمام حوزه ها اعم از کتاب، رسانه و … باید به سمت همین فضائل و مناقب وجود در عرصه ایثار و شهادت برویم.»

حجت الاسلام موسوی مقدم در پایان هم گفت: «شهدا خودشان رسانه هستند. شما واقعه عاشورا را ببینید؛ هزار و اندی سال گذشته و با وجود تمام تلاش ها و کارشکنی های لشکر دشمن برای به فراموشی سپردن این حماسه بزرگ، اما حماسه عاشورا امروز درخشان تر از همیشه پیش چشمان ماست و معاندان و مخالفان نتوانستند در این زمینه کاری ازپیش ببرند.»

منبع
زاینده رود
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید