رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان اصفهان گفت: میزان اشتغال دانشجویان و دانشآموختگان این دانشگاه در سطح مطلوبی قرار دارد بطوریکه بسیاری از آنها حین تحصیل در زمینه مرتبط با رشته خود شاغل میشوند.
هادی مشرفزاده روز چهارشنبه افزود: بیشتردانش آموختگان این دانشگاه در کشور حضور فعال دارند و سهم بزرگی از کارآفرینی و رونق کسب و کار استان مدیون آنهاست.
مشرفزاده گفت: مسائل و عوامل مختلفی درباره اشتغال مطلوب دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد که از جمله میتوان به کاربردی بودن رشتهها، متناسب بودن دروس ارائه شده با وضعیت صنعت مربوطه، تعادل انتظارات دانشجویان با واقعیت جامعه و مباحث فرهنگی دانشجویان اشاره کرد.
وی با تاکید بر اینکه بازار کار خوبی برای بسیاری از رشتههای تحصیلی در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد، تصریح کرد: قریب به اتفاق دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور میمانند و میتوان گفت که بهره وری این دانشگاه از نظر سرمایه گذاری بر روی دانشجویان بالاست.
وی درباره سال تحصیلی جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: امسال چهار کد رشته جدید به رشتههای تحصیلی این دانشگاه اضافه میشود که شامل فتوگرافیک، گرافیک رایانه، کارشناسی معماری و کارشناسی کنترل است.
مشرفزاده ادامه داد: همچنین با توجه به آمایش و رصد صورت گرفته، هشت کد رشته که استقبال کمتری از آنها می شد و بازار کار مناسبی ندارند، امسال حذف شدند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان اصفهان با اشاره به نیاز مبرم این دانشگاه به جذب اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی، گفت: این موضوع سبب شد تا ستاد مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای در تهران با پیگیریهای مستمر، مجوز جذب و استخدام حدود هزار نفر در سطح کشور را از دولت اخذ کند و پیگیر صدور مجوز نهایی آن از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور است.
وی با اشاره به اینکه تعداد بالای کارکنان در شُرف بازنشستگی یکی از مشکلات دانشگاه فنی و حرفه ای اصفهان است، خاطرنشان کرد: در استان اصفهان بیش از یکهزار استاد بهصورت حق التدریسی با این دانشگاه همکاری می کنند که بسیاری از آنها استادکارهای ماهر هستند.
همچنین مشرفزاده تصریح کرد: از زمان انتزاع دانشگاه فنی و حرفهای از وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۳۹۰ این دانشگاه با برخی کمتوجهیها مواجه بوده است که از آن جمله میتوان به پایین بودن سرانه دانشجویی در قیاس با سایر دانشگاههای دولتی در مقطع کارشناسی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: این در حالی است که دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای، عُمده آموزشهای خود را بهصورت عملی در کارگاهها و آزمایشگاهها سپری میکنند که تجهیز، تعمیر و نگهداری و مواد مصرفی در این فضاهای آموزشی پرهزینه است.
مشرفزاده ادامه داد: استقبال خوب دانشجویان از دانشگاه فنی و حرفهای در سالهای اخیر، اقدام عاجل مسئولان را برای رفع مشکلات این دانشگاه میطلبد و امیدواریم در برنامه هفتم توسعه، نمایندگان مجلس نگاه ویژهای به این دانشگاه بویژه درباره افزایش بودجه و جذب هیات علمی داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه سال گذشته در سفر رییس جمهور به استان اصفهان، بودجهای بالغ بر یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای این دانشگاه در نظر گرفته شد، اظهار داشت: هنوز این اعتبار محقق نشده و امید است با عنایت مسئولان استان مبنی بر قرارگیری این دانشگاه در فهرست طرحهای اولویتدار سازمان برنامه و بودجه ، بتوانیم اعتبار مذکور را هرچه زودتر در اختیار بگیریم.
دانشگاه فنی و حرفهای استان اصفهان میزبان حدود ۱۳ هزار دانشجو است که از این تعداد هفت هزار و ۹۰۰ دانشجوی پسر در هفت مرکز و پنج هزار و ۵۰۰ دانشجوی دختر در پنج مرکز تحصیل می کنند.