کد خبر:24507
پ
۱۷۱۵۴۰۵۲۳

استاندار اصفهان: «مهاجرت»، ریشه چالش‌های فرهنگی استان ماست

استاندار اصفهان گفت: ریشه چالش‌های فرهنگی در زمینه فردی، اجتماعی، زیست‌ محیطی، اقتصادی و سایر مسائل در استان، پدیده مهاجرت است. به گزارش ایرنا از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان مهدی جمالی‌نژاد روز یکشنبه در نود و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان افزود: با مهاجرت بین شهرهای کوچک و شهرهای بزرگ، […]

استاندار اصفهان گفت: ریشه چالش‌های فرهنگی در زمینه فردی، اجتماعی، زیست‌ محیطی، اقتصادی و سایر مسائل در استان، پدیده مهاجرت است.

به گزارش ایرنا از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان مهدی جمالی‌نژاد روز یکشنبه در نود و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان افزود: با مهاجرت بین شهرهای کوچک و شهرهای بزرگ، بسیاری از مصادیق فرهنگی، اجتماعی و هنجارها جابه‌جا می‌شود و مسوولان و متولیان فرهنگی باید تاثیر این مساله را بر سلامت روان مردم بررسی کنند.

جمالی‌نژاد افزود: اینکه برخی از آسیب‌های فرهنگی چندین سال در استان تکرار می‌شود و استمرار دارد به معنای این است که تدابیر لازم برای حل آن اندیشیده نشده است.

وی با بیان‌اینکه شورای فرهنگی عمومی می‌تواند بسیاری از این مشکلات را برطرف کند، افزود: نهادهای اجرایی و فرهنگی باید با افزایش تحرک و تعامل با نهادهای حاکمیتی برای تقویت سرمایه اجتماعی دولت تلاش کنند.

جمالی نژاد افزود: با وجود چالش‌های موجود باید سریع، شفاف و امیدوارانه بدنبال حل مشکلات رفت و برای آسیب‌های فرهنگی راهکار جدی پیدا کرد.

استاندار اصفهان گفت: همپوشانی و انسجام بخشی بین نهادهای فرهنگی استان که هر یک اقدامات بسیار خوبی انجام می‌دهند، ضروریست.

وی تاکید کرد: با توجه‌ به عزمی که بین ائمه جماعات و نیز فرمانداران استان وجود دارد موضوعات و برنامه‌های فرهنگی ابتدا شناسایی و طبقه‌بندی شود و سپس با هم‌افزایی و به دور از نقض فعالیت‌های یکدیگر استمرار یابد.

 بر اساس آمار در دهه‌های اخیر بیشترین تعداد مهاجران بین استانی به ترتیب از خوزستان، چهارمحال و بختیاری، تهران و فارس وارد اصفهان شده‌اند.

استان اصفهان با توجه به میزان توسعه ‌یافتگی، در دهه‌های اخیر نیروی کار استان‌های کمتر برخوردار را بسوی خود جذب کرده که پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و جمعیت شناسی را بدنبال داشته است.

شورای فرهنگ عمومی زیر مجموعه‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور است.

مطالعه دائمی وضع فرهنگ عمومی، ارزیابی و بررسی مداوم چگونگی اجرای اصول سیاست فرهنگی و تهیه گزارش و ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی، برنامه‌ریزی و هدایت فرهنگ عمومی به منظور تحقق اهداف و اجرای سیاست‌های فرهنگی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تهیه و تدوین طرح هایی برای هماهنگ کردن کوشش‌های فرهنگی،هنری و تبلیغی در سازمان‌ها و مراکز رسمی فرهنگی و هنری و فراهم کردن زمینه همکاری نهادهای دولتی در اجرای آن بخشی از وظایف این شورا را تشکیل می‌دهد.

منبع
ایرنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید