کد خبر:10709
پ
۱۹۰۶۶۷۵۹_۷۵۱

آماده‌باش ۱۱۰ گروه بهداشتی برای نظارت و بازرسی ازمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان

مدیرگروه بهداشت محیط استان اصفهان گفت: ۱۱۰ گروه بهداشتی برای نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در حال اماده باش هستند. مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان اصفهان گفت: با توجه به اهمیت ایام نوروز و مصادف شدن این ایام با ماه مبارک رمضان، طرح‌های نظارتی ویژه‌ای به منظور بررسی و […]

مدیرگروه بهداشت محیط استان اصفهان گفت: ۱۱۰ گروه بهداشتی برای نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در حال اماده باش هستند.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان اصفهان گفت: با توجه به اهمیت ایام نوروز و مصادف شدن این ایام با ماه مبارک رمضان، طرح‌های نظارتی ویژه‌ای به منظور بررسی و بازرسی با هدف تأمین سلامت  مردم و مسافران نوروزی در مراکزی از جمله مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز غذایی و اماکن عمومی و مراکز بین راهی در دستور کار قرار دارد.

سیدمهدی میرجهانیان افزود: طرح رسمی بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مراکز عمومی نیز به صورت همزمان در سراسر کشور به مدت ۴۰ روز از پانزدهم اسفند آغاز شده  و تا بیست‌وپنجم فروردین ادامه خواهد داشت و در این طرح با هدف تأمین امنیت مواد غذایی و بهداشت، تمام اماکن حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع، مراکز عمومی و وسایل نقلیه عمومی، ترمینال‌ها و اماکن بین راهی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

او گفت: به صورت میانگین در این طرح، حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ گروه فعالیت خواهند داشت و در شهر اصفهان نیز به صورت روزانه حداقل شاهد فعالیت ۱۰ گروه  خواهیم بود؛ ساعات فعالیت این گروهها  تقسیم‌بندی شده  و بازدید‌ها به صورت صبحگاهی، عصرگاهی و شبانگاهی اجرایی خواهد شد.

میر جهانیان با بیان اینکه طرح‌های خاص نظارتی برای اقلام خاص مانند گز و عسل نیز در دستور کار است، گفت: در این زمینه در صورتی که تخلفاتی وجود داشته باشد، برخورد‌ها و پیگیری‌های قانونی انجام می‌شود و در صورت لزوم، نمونه‌برداری از موادغذایی و افزودنی‌ها انجام خواهد شد.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی استان اصفهان با اشاره به بررسی شرایط محیطی در بازرسی‌های انجام شده اضافه کرد: در طرح بازرسی اولیه انجام شده از پانزدهم دی تا پانزدهم بهمن، در سطح استان حدود ۷ هزار بازدید انجام شد که از این تعداد، ۲۲۰ مورد به مراجع قضائی معرفی و ۹۱ مورد پلمب انجام شد، همچنین ۲۸۴ مورد بازرسی مشترک با سایر ارگان‌ها صورت گرفت و حدود ۴۰ تن موادغذایی فاسد و غیرقابل مصرف کشف شد.

میرجهانیان با اشاره به انجام ۲۷۱ مورد نمونه‌برداری غذایی و بیش از ۷ هزار مورد سنجش پرتابل افزود: همچنین در این مدت به ۵۰ مورد شکایت رسیدگی شده و شهروندان می‌توانند در صورت داشتن شکایت، موارد را با سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند.

منبع
باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید