مدیر خیریه دارالقرآن اهل بیت (ع) خمینی شهر گفت: جای نامگذاری یک روز به نام قرآن در تقویم رسمی کشور خالی است و چرا هنوز این اتفاق نیفتاده است؟
حجت الاسلام سیدعلی موسوی شامگاه سهشنبه در جمع خبرنگاران و رسانههای مجازی اظهار کرد: ترمیم و صحافی قرآنهای فرسوده از سال ۱۴۰۲ شروع و به مجمع خیران قرآنی اصفهان جهت ترمیم واگذار میشد و کم کم به مرور زمان این پروسه کامل شد.
وی اضافه کرد: تاکنون ۱۱۰ هزار جلد قرآن و نهج البلاغه در این مکان قرآنی صحافی آن انجام واز این تعداد ۱۲ هزار جلد کلام الله مجید به مناطق محروم کشور ارسال گردیده است.
مدیر خیریه دارالقرآن اهل بیت (ع) خمینی شهر از الگوبرداری روش احیای قرآن در مجموعه فرهنگی دارالقران سخن گفت و توضیح داد: در بازدیدا شخاص و افراد مشهور کشورها از این روش استقبال خوبی صورت گرفته است؛ در حالیکه تا قبل از دیدن احیای قرآن توسط مجموعه دارالقرآن، اکثر کشورها قرآنهای فرسوده را به روشهای گوناگون امحا می کرده اند.
وی هدف از انجام دادن فعالیتهای قرآنی در این مجموعه را شناساندن اسلام و اهلبیت علیهمالسلام به آحاد مردم برشمرد و ادامه داد: از دیگر فعالیتهای دارالقرآن استقرار خانهی حفظ قرآن در روستای داران است که علاقمندان از شهرهای اطراف برای حفظ قرآن به این مجموعه مراجعه کرده و آموزش حفظ قران را فرا میگیرند.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: تا کنون ۳۰ هزار جلد ترمیم و صحافی شده و از این ۱۲ هزار جلدی که به مناطق محروم اهدا میشود بیشتر به استان سیستان و بلوچستان و کرمان ارسال خواهد شد.
وی از خادمان قرآنی این مجموعه تشکر کرد و ادامه داد: خادمانی که به قرآن خدمت میکنند که تمامی این خدمات جهادی و فی سبیل الله بوده و مبلغی در قبال آن دریافت نمیکنند، ۱۳۰ نیروی قرآنی در این امر پسندیده شرکت کرده اند.
مدیر خیریه دارالقرآن اهل بیت (ع) ا ز خالی بودن روز قرآن در تقویم کشور خبرداد و تشریح کرد: چرا باید در تقویم همه مناسبتی وجود داشته باشد اما قرآن همچنان در کشور شیعه مهجور باشد و حتی یک روز به نام قرآن در تقویم یک کشور شیعی وجود نداشته باشد.
وی از اداره کردن دارالقرآن صحبت کرد و افزود: دارالقرآن اهل بیت (ع) رقبه دارد که به صورت دائمی در حال وقف اموال به این موقوفه قرآنی است؛ همچنین در این مجموعه قرآنی ۳۰ هزار جلد قرآن هرکدام به نیت یک شهید ترمیم و صحافی شده است.