نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: همایشها و اجلاسیههای شهدا باید زنده و بازگو شود و لازم است برای نسل ما وضعیت شهدا را پر رنگتر ترویج و تبلیغ کنیم.
حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی شب گذشته _سهشنبه پانزدهم آبان_ در نشست خبری اجلاسیه کنگره سرداران و ۲۳۰۰ شهید شهرستان خمینیشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: این جمله رهبر انقلاب عبارتی سنگین و منشأ دینی، مضمون روایت و ادله محکم قرآنی است.
وی افزود: این همایشها و اجلاسیهها باید زنده و بازگو شود و اگر امروز آن حادثه سخیف در دانشگاه میافتد، به علت کم رنگ شدن فرهنگ شهادت و دیانت در آن مکان است و باید برای نسل ما وضعیت شهدا را پررنگتر ترویج و تبلیغ کنیم.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جمعآوری و تهیه مستندات شهدای شهرستان همچون شهید مدافع حرم عبدالمهدی کاظمی و محمد قورچانی، تصریح کرد: اصفهان به اندازه یک استان شهید داده، در صورتی که آن زمان خمینی شهر ۴۰۰ هزار نفری نبوده است و این یعنی فرهنگ ایثار شهادت یک منش شده است، پس ترویج و تبلیغ را جدی بگیرید، زیرا یک مراسم باشکوه در شهرستان تأثیر و در کشور انعکاس دارد.
اصغر حاج حیدری، شهردار خمینیشهر نیز ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) از خرید و آزادسازی ۹۵۰۰ متر مربع از زمینهای دانشگاه صنعتی برای آزادسازی و جمعآوری پل ورودی شهر، احداث میدان بزرگ در محور اصلی شهر کنارگذر چشمه لادر و کوهبرداری عظیم طی شش سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق رایزنیهای انجام شده که با دانشگاه صنعتی داشتیم، فردا _چهارشنبه شانزدهم آبان_ استارت آن زده میشود که آن میدان با هویت درخور نام شهدا باشد.
وی اضافه کرد: در گذشته هم میدان ورودی شهر از طرف خیابان آتشگاه به نام پنجم اسفند که یادگار ۱۸۱ شهید که در یک روز خاکسپاری شدند، اجرا شد و در بحث ترافیکی بسیار مؤثر بود.
جواد فصیحی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینیشهر با تسلیت شهادت سرباز شهید مهدی پریشانی پس از ذکر آمار شهدا به تفکیک در اصناف و عملیاتهای مختلف به شرح فعالیتهای کنگره شهدای خمینی شهر پرداخت و عنوان کرد: امروز شهرستانهایی که بیشتر از ۲۰۰۰ شهید تقدیم کردند باید اجلاسیه شهدا را به پا کنند و کنگره اصلی استان اصفهان نیز بیستوپنجم آبان برگزار میشود.
وی اضافه کرد: در مجموع ۲۳۰۰ شهید، ۳۶۲ نفر آزاده و ۳۸۰۷ نفر جانباز به تفکیک درچه ۴۰۰ شهید، کوشک ۱۰۲ شهید، اصغر آباد ۷۳ شهید، روستای قلعه امیریه ۱۷ شهید و روستای تیرانچی ۱۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینیشهر نقش اصحاب رسانه در روشنگری و خاموش کردن فتنههای مختلف در کشور و کمک به جهاد تبیین را بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: کنگره شهدای خمینیشهر در سال ۱۳۹۳ فعالیتهای متعددی از جمله جمعآوری بانک اطلاعات شهدا در بخش سرگذشت پژوهشی برای تکمیل مشخصات ۲۳۰۴ شهید خمینی شهر با محتوای وصیتنامه، تصاویر شهدا و امثال آن در قالب تشکیل ۱۰ هسته و ۱۰ گروه داشته است و تاکنون ۷۰ هزار اسناد مربوط به شهدا موجود است.
فصیحی به ساخت ۱۲ سوژه فاخر شهدا، چاپ ۲۳ کتاب شهدا، ۶۰۰ دیدار خانواده شهدا و اهدای پرچم متبرک حرم امام حسین (ع)، ۱۴۰ یادواره شهدای خانگی، ۷۰ یادواره در سطح حوزهها، ۴ برنامه آبروی محله، ۳۵ مورد انعکاس خبری توسط بسیج رسانه، ۱۵۰ مورد خدمت جهادی به نیابت از شهدا، ۴۵ مورد نامگذاری معابر و اماکن توسط شهردار و شورای شهر، برپایی ۱۷۰ موکب به نام شهدا، ساخت فیلم سینمایی شهید محمد قوچانی و ۳ مستند داستانی، بازسازی وصایا و تصاویر ۲ هزار شهید و یادواره شهدای دانشآموزی با عنوان لالههای روشن با همکاری اداره آموزشوپرورش اشاره و تصریح کرد: تمام این تلاشها توسط یک جریان بسیار مخلص انقلابی و دلسوز بوده و تا با هدف حفظ نام و یاد خاطره شهدا در اختیار آیندگان قرار گیرد.
رونمایی تمبر شهدا در اجلاسیه، پخش مستند لقمههای مادرانه، اجرای سرود ۵۰۰ نفری و تعزیه خوانی از جمله برنامههای روز اجلاسیه است.