کد خبر:17556
پ
۶۳۰۳۵۰۶۰
یک کارشناس روانشناسی:

تعهد و مسئولیت‌پذیری برای تحقق سلامت اجتماعی مؤثر است

یک کارشناس روانشناسی گفت: تعهد و مسئولیت‌پذیری، مؤثرترین موضوع‌ها برای تحقق به‌زیستی روانی و سلامت اجتماعی است که شکل‌گیری آنها از دوران کودکی و نوجوانی ضروری است. مرضیه عبدالکریمی اظهار کرد: تنبلی، آزادی، ترس از خرابکاری، دعوای والدین و نداشتن اعتماد به نفس مهم‌ترین علت‌های بی‌مسئولیتی فرزندان است و خانواده، اولین و دائمی‌ترین جامعه‌ای است که […]

یک کارشناس روانشناسی گفت: تعهد و مسئولیت‌پذیری، مؤثرترین موضوع‌ها برای تحقق به‌زیستی روانی و سلامت اجتماعی است که شکل‌گیری آنها از دوران کودکی و نوجوانی ضروری است.

مرضیه عبدالکریمی اظهار کرد: تنبلی، آزادی، ترس از خرابکاری، دعوای والدین و نداشتن اعتماد به نفس مهم‌ترین علت‌های بی‌مسئولیتی فرزندان است و خانواده، اولین و دائمی‌ترین جامعه‌ای است که نوجوان تجربه می‌کند و تأثیر آن را نباید نادیده گرفت.

این کارشناس روانشناسی تأکید کرد: پیامبر اسلام، درباره حقوق والدین بر فرزندان فرموده است که «هُما جَنَّتُکَ وَ نارُکَ». بنابراین مسئولیت‌پذیری در خانواده و مهرورزی به اعضای خانواده، مهم‌ترین وظیفه نوجوان است.

این مشاور خانواده گفت: مهم‌ترین ثمره مسئولیت‌پذیری در جامعه، سازگاری اجتماعی است که باعث افزایش مشارکت دیگران برای حل مسائل و مشکلات جامعه می‌شود.

وی اظهار کرد: طبیعت انسان بر اساس راحت‌طلبی است، ولی از آنجا که عضو یک جامعه است نمی‌تواند تنها به رفاه خود فکر کند و نسبت به آسایش و آرامش سایر اعضاء اجتماع بی‌تفاوت باشد. این اجتماع می‌تواند نهاد خانواده، مدرسه یا جامعه باشد.

عبدالکریمی تصریح کرد: مهم‌ترین ثمره «نه گفتن به خود»، دریافت امتیاز بیشتر و کسب موقعیت و رفاه بهتر برای خود و نتیجه آن حصول آرامش برای همه افراد در کنار هم است که این مهارت در راستای خودمهارگری باید تقویت شود.

منبع
ایسنا
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید