رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: علاقمند به همکاری مشترک در زمینه گردشگری خلاق و رسیدن به یک نقشه راه مشترک میان دو شهر سنپترزبورگ و اصفهان هستیم، در این راستا پیشنهادهایی را برای همکاری مشترک ارائه میدهیم.
کمال حیدری امروز_ پنجشنبه ششم مهرماه_ در نشست با مسئولانی از شهر سن پترزبورگ که به اصفهان سفر کرده بودند، اظهار کرد: شهر سنپترزبورگ و اصفهان از لحاظ موقعیتهای مختلف فرهنگی، جمعیتی و حتی هنری بهم نزدیک است، از اینرو امیدواریم تبادلهای فرهنگی میان دو شهر همچنان ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهر سن پترزبورگ در میان مردم ایران زمین از جمله نقاطی است که به لحاظ گردشگری قابل توجه بوده گفت: امروزه به نسبت زمانهای گذشته نیازمند هستیم که با شهرهای خواهرخوانده اقدامات مؤثرتر و مستمرتری را داشته باشیم، زیرا جوامع امروزی نیازمند اعتماد و اثبات به یکدیگر هستند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با تاکید بر افزایش همکاریهای مشترک فرهنگی میان دو شهر خواهرخوانده اصفهان و سنپترزبورگ تصریح کرد: حلقههای گمشده همدیگر را باید در عرصههای فرهنگی شناسایی کنیم و سعی در توسعه آنها داشته باشیم.
وی افزود: نگاههای سیاسی جهان، خاصه دنیای غرب باعث شده معادلات بین جوامع به هم بخورد، در این راستا نیاز است با مباحث فرهنگی و تاکید بر توسعه آنها این معادلات را به هم ریخته و زمینه نزدیکی جوامع فراهم شود.
حیدری با اشاره به اینکه هفته آینده، شهر اصفهان میزبان برگزاری سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان است که میتواند یکی از عرصههای همکاریهای بینالمللی باشد، تصریح کرد: برگزاری این جشنواره از آنجایی که نقش اصلی تربیت و فرهنگ در عرصه کودک و نوجوان تبیین میشود، بهانه خوبی برای برقراری ارتباط و تعامل بین یکدیگر است.
وی افزود: اصفهان همچون شهر سن پترزبورگ در عرصه هنر، علم و فرهنگ دارای جایگاهی جهانی است و هنرمندان فاخری در هر دو شهر وجود داشته که همه این عوامل میتواند زمینه توسعه همکاریهای مشترک در زمینه فرهنگی باشد، همچنین قابلیتهای شهر سن پترزبورگ در عرصه شهری و علمی میتواند با شهر خواهرخوانده خود یعنی اصفهان به اشتراک گذاشته شود.
معاون فرهنگی شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: علاقهمند به همکاری مشترک در زمینه گردشگری خلاق و رسیدن به یک نقشه راه مشترک میان دو شهر سن پترزبورگ و اصفهان هستیم، در این راستا پیشنهادهایی را برای همکاری مشترک ارائه میدهیم.
وی ادامه داد: ساخت باغ ایرانی در سنپترزبورگ با مشارکت شهرداری اصفهان به عنوان نمادی از فضای سبز ایران و تبادل آن با یک اثر مشابه تبادل تجارب در زمینه پروژههای موفق محرک توسعه گردشگری خلاق، تهیه نقشه مشترک راهنمای گردشگری اصفهان – سن پترزبورگ، تهیه بروشورهای معرفی دو شهر به زبان شهر دیگر و برگزاری هفته فرهنگی – گردشگری در دو شهر خواهرخوانده از جمله پیشنهادات است.
حیدری ادامه داد: برقراری مراودات فرهنگی خاصه بهرهمندی از نسخ خطی کتابخانه و موزه سن پترزبورگ و آثار ایرانی موجود در آن موزه از جمله عکسهای سوروکین، همچنین نمونه خط آقای میرعماد قزوینی که مقبره او در اصفهان است، فراهم کردن زمینه گردشگری دانشجویی، برگزاری جشنواره باغهای سنتی به ویژه به منظور معرفی باغ چهلستون و باغ فین کاشان با استفاده از تجربه جشنواره باغهای سلطنتی سن پترزبورگ از دیگر پیشنهادات برای همکاری این دو شهر خواهرخوانده است.
وی اضافه کرد: تبلیغات رسانهای مشترک از شبکه صدا و سیمای دو شهر، برقراری پروازهای مستقیم -اصفهان سنپترزبورگ توسط یکی از ایرلاینهای روسی، همکاری مشارکت و سرمایهگذاری مشترک با سن پترزبورگ در امر حملونقل شهری و برگزاری نشستهایی بین بخشهای صنعت و گردشگری دو طرف از دیگر پیشنهادات است.